Ayskan
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Turizm
Merhaba.
Öncelikle herkesin bayramını kutlarım.
Aşağıdaki sistemimi dün topladım.
ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme sıvı soğutmasını dün montajladım. Armoury Crate vs programları kurdum. LED ekranda istediğimi de yapabiliyorum bunda da sorun yoktu.
Ancak bugün sabah kalkıp bilgisayarı açtıktan sonra ekranın donduğunu fark ettim. Hiçbir şekilde uygulamadan da değişmiyor tepki vermiyor.
Bilgisayarın gücünü (fiş çekip) tamamen kestiğimde kendine geliyor ama bilgisayarı açmak için düğmeye bastığımda yine donuyor.
Anakarttaki USB giriş yerini de değiştirdim. Fakat yine aynı. Soğutmada, fan ayarında, ısı değerlerinde vs hiçbir sorun yok.
PC Bileşenleri:
Öncelikle herkesin bayramını kutlarım.
Aşağıdaki sistemimi dün topladım.
ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme sıvı soğutmasını dün montajladım. Armoury Crate vs programları kurdum. LED ekranda istediğimi de yapabiliyorum bunda da sorun yoktu.
Ancak bugün sabah kalkıp bilgisayarı açtıktan sonra ekranın donduğunu fark ettim. Hiçbir şekilde uygulamadan da değişmiyor tepki vermiyor.
Bilgisayarın gücünü (fiş çekip) tamamen kestiğimde kendine geliyor ama bilgisayarı açmak için düğmeye bastığımda yine donuyor.
Anakarttaki USB giriş yerini de değiştirdim. Fakat yine aynı. Soğutmada, fan ayarında, ısı değerlerinde vs hiçbir sorun yok.
PC Bileşenleri:
- AMD Ryzen 9 9950X3D.
- ASUS ROG STRIX X870E-E Gaming Wi-Fi
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme.
- Gigabyte RTX 4090 gaming OC.
- XPG Lancer 64 GB RAM.
- Cooler Master HAF700EVO kasa.
- Corsair HX1500i PSU.
- Samsung 2TB 990 Pro M.2 NVMe SSD.
- Samsung 2TB 990 Pro M.2 NVMe SSD.
- Toshiba 2,5 1TB altın taşınabilir disk.
- ASUS ROG PG32UCDP monitor.
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kulaklık.
- SteelSeries Apex Pro keyboard.
- SteelSeries Neo-noir Edition mouse pad.
- SteelSeries Arena 3
- Logitech G502 X Plus.
Son düzenleyen: Moderatör: