ROG STRIX 1000W alınır mı?

İçindeki bileşenleri bilmeden tabii ki yorum yapamayız ancak ASUS'un PSU üreten bir fabrikası yok bunu büyük firmalara yaptırıyor tabii kaliteli parçalar ile yaptırıyor ancak aynı altyapıyı kullanan başka markalarda var aynı iç dizayn aynı kalite ama çok daha ucuz fiyat demek istediğim o yoksa ROG genel olarak kalitesiz ürün kullanmaz çoğu zaman üst segmet her şeyin en iyisini yapmaya özen gösterir benim de elimden geldiğince parçalarım ROG serisidir.
Evet, Asus bu modeli Great Wall adındaki OEM üreticiye ürettiriyor. Ayrıca 10 yıl garanti(öyle biliyorum) sunulması da bu güç kaynağını cazip kılan etkenlerden biri.

Alınmamalı. Kronik CW sorunu var bu modellerin.

Son düzenleme:
Alınmaz. Kronik CW sorunu var bu modellerin.

CW sorunu çoğunlukla, 2022 model olan 1200W'larda görülüyor.

2024'ler için ve 2022 model 850W ve 1000W'lar için pek de bu yönde bir veri yok gibi. Paylaşılan 0G2BB de 2024 model ki ROG 1000P'den biraz daha performanslı.

Son düzenleme:
CW sorunu çoğunlukla 2022 model olan 1200W'larda görülüyor.

2024'ler için ve 2022 model 850W ve 1000W lar için pek de bu yönde bir verii yok gibi. Paylaşılan 02G2BB'de 2024 model ki ROG 1000P'den biraz daha performanslı.
Yorumlarda o şekilde görüyordum. Ondan o şekilde dedim. Revize geçirdiyse bilemiyorum.

1000p gaming modeli ise almayın derim. Fan yatağında problem var. Revize edilmiş olanların denk gelmesi mucize oluyor genelde.

şu model hocam gaming yazmıyor

NZXT de 10 yıl garanti veriyor.
Hocam ona demedim zaten. Başkasına cevap verdim. 1200W lık modellerde kronik CW vardı ona dedim. Fakat bu model yeni revize edilmiş bir modelmiş. Yani alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı