CAN_SCOTT Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nükleer enerji mühendisi 4 Ekim 2021 #1 ASUS ROG STRIX 1080 8 GB 11 gbts model kartım FurMark testinde düşük FPS veriyor. Ortalama 132 FPS alması gerekir iken 120'de kalıyor nedeni nedir? Bakimlari tam. Güç kaynağı 650 80 + 3600X. X570 anakart. 4x8 32 GB 3200 RAM. Windows 10. Dosya Ekleri 20211004_173750.jpg 225,1 KB · Görüntüleme: 62
ASUS ROG STRIX 1080 8 GB 11 gbts model kartım FurMark testinde düşük FPS veriyor. Ortalama 132 FPS alması gerekir iken 120'de kalıyor nedeni nedir? Bakimlari tam. Güç kaynağı 650 80 + 3600X. X570 anakart. 4x8 32 GB 3200 RAM. Windows 10.
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #2 İşlemciniz throttle oluyor olabilir. Throttle stop programı ile bunu düzeltebilirsiniz. Detaylı bilgiyi başkaları verecektir. Artı 0 Eksi
İşlemciniz throttle oluyor olabilir. Throttle stop programı ile bunu düzeltebilirsiniz. Detaylı bilgiyi başkaları verecektir.
rmzngny Megapat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 818 Çözümler 5 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen, Web-Grafik Tasarımcı Profil Kapağı 1521477463 4 Ekim 2021 #3 Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar elde etmenize sebep olur. Artı 0 Eksi
Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar elde etmenize sebep olur.
afrasiab Hectopat Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 340 Yer Fransa Provence 93 4 Ekim 2021 #4 Benim laptopun işlemcide de throttle sorunu var konuyu takipteyim. Bir çözemedim. Artı 0 Eksi
Gumli05 Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #5 afrasiab dedi: Benim laptopun işlemcide de throttle sorunu var konuyu takipteyim. Bir çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bende de var bende takipteyim Artı 0 Eksi
afrasiab dedi: Benim laptopun işlemcide de throttle sorunu var konuyu takipteyim. Bir çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bende de var bende takipteyim
KS KS CAN_SCOTT Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Nükleer enerji mühendisi 4 Ekim 2021 #6 rmzngny dedi: Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar. Genişletmek için tıkla... rmzngny dedi: Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar elde etmenize sebep olur. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı kartın aynı modeli her şey aynı. İşlemci bakacağım simdi. Gumli05 dedi: İşlemciniz throttle oluyor olabilir. Throttle stop programı ile bunu düzeltebilirsiniz. Detaylı bilgiyi başkaları verecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka konunun bununla tam alakasini anlamadım tam ne bunuda okudum ama bağlantıyı çözemedim müsait olduğunda yazsana Son düzenleme: 4 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
rmzngny dedi: Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar. Genişletmek için tıkla... rmzngny dedi: Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar elde etmenize sebep olur. Genişletmek için tıkla... Kanka aynı kartın aynı modeli her şey aynı. İşlemci bakacağım simdi. Gumli05 dedi: İşlemciniz throttle oluyor olabilir. Throttle stop programı ile bunu düzeltebilirsiniz. Detaylı bilgiyi başkaları verecektir. Genişletmek için tıkla... Kanka konunun bununla tam alakasini anlamadım tam ne bunuda okudum ama bağlantıyı çözemedim müsait olduğunda yazsana