ROG STRIX 1080 8 GB düşük FPS sorunu

CAN_SCOTT

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Nükleer enerji mühendisi
ASUS ROG STRIX 1080 8 GB 11 gbts model kartım FurMark testinde düşük FPS veriyor. Ortalama 132 FPS alması gerekir iken 120'de kalıyor nedeni nedir?
Bakimlari tam.
Güç kaynağı 650 80 +
3600X.
X570 anakart.
4x8 32 GB 3200 RAM.
Windows 10.

Dosya Ekleri

• 20211004_173750.jpg
    20211004_173750.jpg
    225,1 KB · Görüntüleme: 62
İşlemciniz throttle oluyor olabilir. Throttle stop programı ile bunu düzeltebilirsiniz. Detaylı bilgiyi başkaları verecektir.

Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar elde etmenize sebep olur.

Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar.

Alması gerekiyor derken referans aldığınız sistem nedir? Bazen en ufak farklılıklar bile farklı sonuçlar elde etmenize sebep olur.

Kanka aynı kartın aynı modeli her şey aynı.
İşlemci bakacağım simdi.
İşlemciniz throttle oluyor olabilir. Throttle stop programı ile bunu düzeltebilirsiniz. Detaylı bilgiyi başkaları verecektir.
Kanka konunun bununla tam alakasini anlamadım tam ne bunuda okudum ama bağlantıyı çözemedim müsait olduğunda yazsana

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı