ROG STRIX 3070 kırmızı ışık yanıp sönüyor

Mehmet4L

Megapat
Daha fazla  
Screenshot_2024-05-04-13-48-13-225_com.miui.videoplayer.jpg

İki tane güç girişi var, bir tanesinin üstünde kırmızı ışık yanıyor. Kabloların yerini değiştirdiğimde bu sefer diğer taraf yanıyor. PSU'nun düğmesini kapatıp açınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrar yanmaya başlıyor. Sebebi nedir acaba?

Eki Görüntüle 2186328

İki tane güç girişi var, bir tanesinin üstünde kırmızı ışık yanıyor. Kabloların yerini değiştirdiğimde bu sefer diğer taraf yanıyor. PSU'nun düğmesini kapatıp açınca düzeliyor ama bir süre sonra tekrar yanmaya başlıyor. Sebebi nedir acaba?

PSU'dan ekran kartına gelen kabloda sorun olabilir. Düzensiz akım geliyor olabilir. Kabloyu değiştirip denemeniz mümkün mü?

Başka kablom yok maalesef, iki tane çıkış var PSU'da onları değiştirip denedim dediğim gibi oldu diğer tarafın ışığı yanıp sönmeye başladı.

Hocam bu başlığa göz atabilirsiniz.

Aynı zamanda buraya da bakabilirsiniz.

Bu sorunla ilgili tüm konulara baktım, hiçbirinde tam olarak neden kaynaklandığı veya çözümü yazmıyor.

Evet ben de fark ettim. Sorunun tam ne olduğunu bakarak çözmek çok mümkün gözükmese de sorunun yüksek ihtimalle gelen elektriğin düzensizliğiyle alakalı olduğu az çok belli. PSU'nuzda sorun olabilir.

Buradan ne desem yalan olacak fakat gelen akımda bir şeyler ters eğer ekran kartınız sağlamsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı