ROG STRIX 4080 OC alınır mı?

Hocam Aorus'ta aynı ROG gibi Gigabyte'ın en üst segmentidir. Eğer 2000 lira sizi zora sokmayacaksa hoşunuza gideni alın derim. Ben olsam anakartım hangi markaysa kombinlemek açısından ekran kartını da aynı marka alırdım. Gigabyte, ASUS ve MSI bu işin önde gelen markalarıdır.

Evet ben de anakartımı ROG STRIX olarak seçmiştim. Teşekkürler yorumlarınız için. 1-2 gün içinde alıp işi bitireceğim, bu süre zarfında iki kartı deneyimleyen arkadaşlar yorumlarını yazabilirler.

Evet ben de anakartımı ROG STRIX olarak seçmiştim. Teşekkürler yorumlarınız için. 1-2 gün içinde alıp işi bitireceğim, bu süre zarfında iki kartı deneyimleyen arkadaşlar yorumlarını yazabilirler.
Anakart ROG ise Gigabyte düşünmeyin bile derim ben.

Merhaba. Herkes o fiyata değmez demeden önce sıfır kart için kırdıra kırdıra 35.000'e kadar düşürdüm fiyatı.

Coil whine sorunu var mıdır?
Bunun yerine 2.000TL fark ile Aorus Master mı alınmalı?

Konu ile alakası olmasa da, Gigabyte için yakın olduğum bir satıcı. Sen bir de onun servisiyle uğraş sonra ASUS için para vermediğine üzülürsün demişti. Böyle bir durum var mı?

@m95 hocam aldığınızı okuduğum bir konu gördüm tecrübenizi paylaşır mısınız rica etsem?

Evet Aorus Master 4080'i geçen ay Vatan'dan indirimle 33.500 TL'ye aldım fakat hala deneyemedim. Çünkü sistemin kalanını henüz satın almadım (kasa hariç) 😁 Yine de şunları söyleyebilirim: Alırken indirim var diye acele ettim ve yeterince araştırmadan aldım. Kart tepe modellerden birisiymiş fakat çok fazla kullanıcısı yok. Zor bulunuyormuş biraz. Sessiz ve soğutmasının çok iyi olduğu söyleniyor yabancı kaynaklarda. Ürün elime ulaştıktan sonra başta pişman oldum. Çünkü boyutu gerçekten aşırı büyük ve uygun kasa bulamayacağımı düşündüm. (4090'lardan bile daha büyük) Özellikle genişliğin 16.3 cm olmasından dolayı yatay olarak takılınca çoğu kasanın yan(cam) kısmının kapatılamadığını okudum. Kasa olarak bu hafta %25 indirimle 5200 TL'ye "P600S Matte White" aldım. Buna da anca sığıyormuş. Bu ekran kartını kullanan birileri varsa yorumlarını ben de merak ediyorum.

Evet Aorus Master 4080'i geçen ay Vatan'dan indirimle 33.500 TL'ye aldım fakat hala deneyemedim. Çünkü sistemin kalanını henüz satın almadım (kasa hariç) 😁 yine de şunları söyleyebilirim: Alırken indirim var diye acele ettim ve yeterince araştırmadan aldım. Kart tepe modellerden birisiymiş fakat çok fazla kullanıcısı yok. Zor bulunuyormuş biraz. Sessiz ve soğutmasının çok iyi olduğu söyleniyor yabancı kaynaklarda. Ürün elime ulaştıktan sonra başta pişman oldum. Çünkü boyutu gerçekten aşırı büyük ve uygun kasa bulamayacağımı düşündüm. (4090'lardan bile daha büyük) özellikle genişliğin 16.3 cm olmasından dolayı yatay olarak takılınca çoğu kasanın yan(cam) kısmının kapatılamadığını okudum. Kasa olarak bu hafta %25 indirimle 5200 TL'ye "P600S matte white" aldım. Buna da anca sığıyormuş. Bu ekran kartını kullanan birileri varsa yorumlarını ben de merak ediyorum.

Geçmiş olsun NZXT H9 Elite aldım beyaz rengi de sonunda Gaming gecesi ile aynı fiyatlara gelince. Stok kalmadığı için şaşırmıştım ben de açıkçası o yüzden konu açmak istedim bilgi bulamadım fazla.

Merhaba. Herkes o fiyata değmez demeden önce sıfır kart için kırdıra kırdıra 35.000'e kadar düşürdüm fiyatı.

Coil whine sorunu var mıdır?
Bunun yerine 2.000TL fark ile Aorus Master mı alınmalı?

Konu ile alakası olmasa da, Gigabyte için yakın olduğum bir satıcı. Sen bir de onun servisiyle uğraş sonra ASUS için para vermediğine üzülürsün demişti. Böyle bir durum var mı?

@m95 hocam aldığınızı okuduğum bir konu gördüm tecrübenizi paylaşır mısınız rica etsem?
Hocam nerden alabiliyorsunuz bu fiyatlara :) Bende RTX 4080 düşünüyorum ve şuan internet üzerinden en uygun Zotac RTX 4080 Trinity o da 35.000.

Hocam nereden alabiliyorsunuz bu fiyatlara :) bende RTX 4080 düşünüyorum ve şu an internet üzerinden en uygun Zotac RTX 4080 Trinity o da 35.000.

Yaklaşık 120-150 farklı ilan 5-6 site üzerinde 3 haftadır teklif ala ala birbirlerine kırdıra kırdıra uğraşıyorum.
Hazır sistemin tamamını nakit veremediğim için ekran kartını nakit verip ucuza ayrı alacağım. Bu fiyatlar aslında bulduğum hazır sistemleri düşününce biraz pahalı bile kalıyor.
2-3 gün beklerseniz birini aldığım anda ötekini size iletebilirim. Büyük ihtimalle ROG STRIX'i alacağım için Aorus Master ister misiniz diye düşünebilirsiniz.

Yaklaşık 120-150 farklı ilan 5-6 site üzerinde 3 haftadır teklif ala ala birbirlerine kırdıra kırdıra uğraşıyorum.
Hazır sistemin tamamını nakit veremediğim için ekran kartını nakit verip ucuza ayrı alacağım. Bu fiyatlar aslında bulduğum hazır sistemleri düşününce biraz pahalı bile kalıyor.
2-3 gün beklerseniz birini aldığım anda ötekini size iletebilirim. Büyük ihtimalle ROG STRIX'i alacağım için Aorus Master ister misiniz diye düşünebilirsiniz.
Hocam açıkçası kasama sığdırabilecek bir kart olursa daha güzel olur :) Bahsettiğiniz her iki modelde güzel ve soğutma yönünden bayaa kaliteliler. Farketmez açıkçası ama ROG STRIX illa ki biraz daha iyi gibi geliyor bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı