S
Silinen üye 294212
Ziyaretçi
Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartın şimdiden hayırlısı olsun.
Birazdan sistem toplama ile ilgili de bir konu açacağım, satın almayı düşündüğüm bileşenleri sizlerle paylaşıp fikirlerinizi orada almak istiyorum. Hep birlikte orada tartışmamız daha huzurlu olacaktır.Şimdi burada insanlar çıkıp ASUS modeli al dese verebilecek paran var sanırım ki anket açıyorsun. Dikkatini çekersem verebilecek paran varsa al dedim. 5700XT'nin hala yazılımsal sorunları var. Tercih senin elbette.
Performans olarak zaten fark olmaz. Sıcaklık olarak da taş çatlasa 3-5 derece fark olur ki bu da asla 650TL vermeye değmez. Gigabyte modeline alternatif arıyorsanız Nitro+ modeline bakabilirsiniz. Çok fazla fiyat farkı yok, RGB var ve daha iyi soğutmaya sahip.Bu arada Gigabyte yerine bunu alın demiyorum sadece buna da bir bakın iyi bir alternatif diyorumBirazdan sistem toplama ile ilgili de bir konu açacağım, satın almayı düşündüğüm bileşenleri sizlerle paylaşıp fikirlerinizi orada almak istiyorum. Hep birlikte orada tartışmamız daha huzurlu olacaktır.
Birazdan açacağım konuda fikrim değişmez ise Gigabyte modelini tercih edeceğim
MSI gaming x tavsiye ederimAralarında 650 TL fark var. ASUS modeli tercih etmek değer mi sizce?
![]()
Asus Radeon RX 5700 XT Rog Strix O8G Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Asus Radeon RX 5700 XT Rog Strix O8G Gaming 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplamawww.sinerji.gen.tr
@curiousoftech arkadaşa katılıyorum. Nvidia öneririm. Zira bahsettiği sorunlardan başınız ağrıyabilir. Hele bir de işiniz varsa ve günde 1-2 saatinizi oyuna ayırabiliyorsanız daha çekilmez olur. Nvidia alın kafanız rahat olsun.Birazdan sistem toplama ile ilgili de bir konu açacağım, satın almayı düşündüğüm bileşenleri sizlerle paylaşıp fikirlerinizi orada almak istiyorum. Hep birlikte orada tartışmamız daha huzurlu olacaktır.
Birazdan açacağım konuda fikrim değişmez ise Gigabyte modelini tercih edeceğim
Bence Sapphire Nitro+ RX 5700XT daha iyi eğer RGB istiyorsan Special Edition versiyonunu seçebilirsin.Yeni bir sistem topluyorum ve bileşenlerinden birinin RX5700 XT olacağı %100 kesin. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Çoğunluk gigabyte okay diyor fakat daha iyisi var mı? 200-300 TL fark benim için problem değil.
İstersen Nvidia da tercih edebilirsin. @curiousoftech 'in dediklerini de düşün.Bence Sapphire Nitro+ RX 5700XT daha iyi eğer RGB istiyorsan Special Edition versiyonunu seçebilirsin.
Rx 5700xt' nın gigabyte modeli önerilen 600w senin önerdiğin rtx 2070 önerilen 650w psu istiyor güçlülerimi okadarda fark yok hatta galiba AMD daha iyi ayrıca rx 5700xt'nin o modeli çok fazla ısın mıyor diye biliyorum ama genede o fiyat bence fazla.Elbette değmez. Hatta driver sorunu, güç tüketimi, ısınma gibi şeylerden uzak kalmak için attığımı al rahat olursun.
![]()
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.