ASUS ROG Strix RX 5700 XT GAMING OC nasıl?

5700 xt pulse kullanıyorum, frekanslar boştayken düşüyor arkadaşınd dediği sıkıntıyı ben yaşamıyorum, tek bir oyunda 79 dereceyi gördüm uzun kullanımda(Sea of Thieves-1440p'de oynuyorum her oyunu bu arada-cs ariç-). İlk aldığımda ne açsam hata alıyordum, pişman olmak üzereydim ki, güncellene güncellene ufak tefek hatalara düştü. Bazen yeni güncelleme ile hata sayısı artsa bile şu an performanstan memnunum. Kalan sıkıntıları da çözseler elimdeki kartı aldığımdan 500 lira ucuza bir miktara satıp gidip aynı modelin en gelişmiş versiyonunu bile alırım. Fakat şimdilik yazılımsal sıkıntılar var, ilk kullanımıma göre o kadar az ki umursamıyorum :)
Edit: Eylül ayından beri kullanıyorum.
Yani ben yeni alacağım için sürücü konusunda fazla sıkıntı yaşar mıyım?Tecrübe edinmiş bir kişi olarak sizden o değerli görüşlerinizi alabilir miyim?Çok pişman eder mi?

Bu arada sadece uyarı olayından şikayet eden olmaz herhalde. Oyun esnasında görüntü gitmesi, oyunun donması ve bilgisayarı yeniden başlatmadan düzelmemesi gibi şeyler de oluyordu. Onlardan sonra bu uyarıyı alanlar da konuyu "Wattman hatası" olarak açıyor genelde. Ben de sistem önerilerinde bu kartı önermek isterim ama kesin olarak hataları çözülmeden önermeyi düşünmüyorum. Geçen haftalarda çözüldü denildiği için 1-2 konuda "UYARIMI DA YAPARAK" önermiştim, o kadar, sonra yine konuları görmeye başlayınca bıraktım.

Ben fiyat/performans açısından gayet memnunum.
Siz benim yaşadığım sorunların çoğunu yaşamayacaksınız.
Ama yeni sorunlar çıkar mı bir şey söyleyemeyeceğim :)
Ben kendi aldığım marka-model için yorum yaptım.
Asus'un hele ROG strix modelinin çok daha iyi performans sergileyeceğini düşünmekteyim.
Özellikle aldığınız kartın ekstra bir sıkıntısı yoksa, bir NVİDİA kullanıcısından 3-5 fazla hata alarak daha ucuza kaliteli oyun oynayacağınıza inanıyorum.
Tabii ki bu benim tecrübelerim, aksi gibiçok kötü yorumlar yazanlar da var onlardan da görüş alın isterim.
(Bu kartı aldığımdan beri AMD'ye gereksiz bir sempati duyuyorum)

Arkadaşlar herkese merhaba. Sistemi satın aldım. MSİ RX 5700 XT GAMİNG X olarak. Kafamdaki bana göre gayet kaliteli parçaları seçerek oluşturdum.:)
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz
AMD Ryzen™5 3600
Crucial 240GB BX500
MSI B450 TOMAHAWK MAX
MSI RADEON™ RX 5700 XT GAMING X 8GB
ASUS ROG STRİX kartta güzel bir kart ama MSİ GAMİNG X gerçekten ben buradayım diyen bir kart olmuş yaklaşık 1.4 kg. Malzeme kalitesi kendisini belli ediyor.
Cevap yazan yazmayan herkese teşekkürler.
Dostum bende aynı işlemciye sahibim ve MSI GAMING X RX 5700 XT ile ROG STRIX RX 5700 XT arasında kaldım. Acaba kullandığın karttan memnun musun? Sıcaklık değerleri, performansı nasıl? Keşke ROG alsaydım diyor musun?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı