ROG STRIX 5700 XT O8G vs Gigabyte 5700 XT Gaming OC

ASUS modelin +vereceği performans 650 TL'ye değer mi?

• değer

Oy: 3 9,7%
  • değmez

Oy: 28 90,3%

• Oy verenlerin toplamı
    31
Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartın şimdiden hayırlısı olsun.

Birazdan sistem toplama ile ilgili de bir konu açacağım, satın almayı düşündüğüm bileşenleri sizlerle paylaşıp fikirlerinizi orada almak istiyorum. Hep birlikte orada tartışmamız daha huzurlu olacaktır.
Birazdan açacağım konuda fikrim değişmez ise Gigabyte modelini tercih edeceğim

Rog Strix'in RX 5700 sürümleri donanımsal sorunlu almayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Performans olarak zaten fark olmaz. Sıcaklık olarak da taş çatlasa 3-5 derece fark olur ki bu da asla 650TL vermeye değmez. Gigabyte modeline alternatif arıyorsanız Nitro+ modeline bakabilirsiniz. Çok fazla fiyat farkı yok, RGB var ve daha iyi soğutmaya sahip.Bu arada Gigabyte yerine bunu alın demiyorum sadece buna da bir bakın iyi bir alternatif diyorum

MSI gaming x tavsiye ederim

@curiousoftech arkadaşa katılıyorum. Nvidia öneririm. Zira bahsettiği sorunlardan başınız ağrıyabilir. Hele bir de işiniz varsa ve günde 1-2 saatinizi oyuna ayırabiliyorsanız daha çekilmez olur. Nvidia alın kafanız rahat olsun.

Yeni bir sistem topluyorum ve bileşenlerinden birinin RX5700 XT olacağı %100 kesin. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Çoğunluk gigabyte okay diyor fakat daha iyisi var mı? 200-300 TL fark benim için problem değil.
Bence Sapphire Nitro+ RX 5700XT daha iyi eğer RGB istiyorsan Special Edition versiyonunu seçebilirsin.
Bence Sapphire Nitro+ RX 5700XT daha iyi eğer RGB istiyorsan Special Edition versiyonunu seçebilirsin.
İstersen Nvidia da tercih edebilirsin. @curiousoftech 'in dediklerini de düşün.

Fikirlerinizi burada bekliyorum.

Rx 5700xt' nın gigabyte modeli önerilen 600w senin önerdiğin rtx 2070 önerilen 650w psu istiyor güçlülerimi okadarda fark yok hatta galiba AMD daha iyi ayrıca rx 5700xt'nin o modeli çok fazla ısın mıyor diye biliyorum ama genede o fiyat bence fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…