ROG STRIX 6600 XT için FurMark testinde 60 derece iyi midir?

Axiiaard

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ASUS ROG 6600 XT aldım. Şu an kullanmaktayım. Boşta çalışırken 40 derece falan oluyor. Şimdilik ağır yük altında bırakacak bir durum söz konusu olmadı ama 1 kez FurMark stres testine soktum, 60 dereceyi geçmedi. Şimdi merak ettiğim konu: Bu değerler normal mi?

Bir sorun yok.

Bir sorun yok.

anladım sağolsun peki fanlar kaç dereceden sonra çalışıyor

Anladım sağ olsun peki fanlar kaç dereceden sonra çalışıyor

ASUS diyor ki: "Fanlar yalnızca GPU sıcaklığı 60 derecenin üzerine çıktığında dönmeye başlıyor, sıcaklık 52 derecenin altına düştüğünde ise duruyor. Böylece sistem boştayken veya hafif yük altındayken gürültü azalıyor."

Bende de sapphire nitro+ 6600xt var 72 derece oluyor maximum ama kasa içinde sesi neredeyse hiç duyulmuyor sesi bence çok iyi o değer, amazondan almıştım iade edip rog strix alacağım sanırım oyunlarda nasıl test ettiniz mi sıcaklıkları?

ASUS diyor ki: "Fanlar yalnızca GPU sıcaklığı 60 derecenin üzerine çıktığında dönmeye başlıyor, sıcaklık 52 derecenin altına düştüğünde ise duruyor. Böylece sistem boştayken veya hafif yük altındayken gürültü azalıyor."
Sağolasın hocam verdiğin bilgiler için.
Bende de sapphire nitro+ 6600xt var 72 derece oluyor maximum ama kasa içinde sesi neredeyse hiç duyulmuyor sesi bence çok iyi o değer, amazondan almıştım iade edip rog strix alacağım sanırım oyunlarda nasıl test ettiniz mi sıcaklıkları?
Yeni aldığım için henüz oyunlarda test etme imkanım olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı