jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 28 Kasım 2020 #1 Anakartımı 2. el almıştım, üstünde fan falan arkadaki metal plaka değiştirilmiş. Şimdi fan değiştirmek istiyorum ama arkadaki metalin adını bilmiyorum; nereden bulabilirim, adı nedir? Anakartım: ASUS ROG STRIX B250G Bendeki parça: Aradığım parça:
Anakartımı 2. el almıştım, üstünde fan falan arkadaki metal plaka değiştirilmiş. Şimdi fan değiştirmek istiyorum ama arkadaki metalin adını bilmiyorum; nereden bulabilirim, adı nedir? Anakartım: ASUS ROG STRIX B250G Bendeki parça: Aradığım parça:
sormix Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #2 4.54AU $ 25% OFF|Barrow CPU su bloğu desteği AMD AM3 Platform tutucu LTBB 2A için arka plaka montaj arka panel|am2 am3|am2 am2am2 bracket - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Artı 0 Eksi
4.54AU $ 25% OFF|Barrow CPU su bloğu desteği AMD AM3 Platform tutucu LTBB 2A için arka plaka montaj arka panel|am2 am3|am2 am2am2 bracket - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 28 Kasım 2020 #3 Anakart arka levhası diye geçiyor adı. Artı 0 Eksi
KS KS jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 28 Kasım 2020 #4 sormix dedi: 4.54AU $ 25% OFF|Barrow CPU su bloğu desteği AMD AM3 Platform tutucu LTBB 2A için arka plaka montaj arka panel|am2 am3|am2 am2am2 bracket - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Aliexpress dışında bulamaz mıyım? darkageman dedi: Anakart arka levhası diye geçiyor adı. Genişletmek için tıkla... Nerde bulabilirim bir de siyah ve beyaz olanlar var hepsi uyar mı? Artı 0 Eksi
sormix dedi: 4.54AU $ 25% OFF|Barrow CPU su bloğu desteği AMD AM3 Platform tutucu LTBB 2A için arka plaka montaj arka panel|am2 am3|am2 am2am2 bracket - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Aliexpress dışında bulamaz mıyım? darkageman dedi: Anakart arka levhası diye geçiyor adı. Genişletmek için tıkla... Nerde bulabilirim bir de siyah ve beyaz olanlar var hepsi uyar mı?
sormix Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 150 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #5 Türkiye'de bulmak çok zor olur. En iyi ihtimal bit pazarlarındaki anakartların arkalarını falan sökebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Türkiye'de bulmak çok zor olur. En iyi ihtimal bit pazarlarındaki anakartların arkalarını falan sökebilirsiniz.