ROG STRIX B350F kırmızı ışık yanıyor

Ali gelturan

Kilopat
Arkadaşlar, işlemci değiştirdim de bu ışık önceden var mıydı yok muydu hiç bilmiyorum. Bir hata mı yaptım onu merak ettim. İşlemcim çalışıyor. Ryzen 5 1600 işlemciden Ryzen 5 3600X işlemcisine geçtim. Yakında ekran kartını da değistireceğim. Ya 2060 takacağım ya da 2060 Super modelini takmayı düşünüyorum. Size bir akıl danışayım dedim. Anakart modelim. ASUS ROG STRIX B350 F GAMING anakart. Fanı doğru taktım galiba 😀

Dosya Ekleri

• IMG_20201228_210543.jpg
    IMG_20201228_210543.jpg
    364,2 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, işlemci değiştirdim de bu ışık önceden var mıydı yok muydu hiç bilmiyorum. Bir hata mı yaptım onu merak ettim. İşlemcim çalışıyor. Ryzen 5 1600 işlemciden Ryzen 5 3600X işlemcisine geçtim. Yakında ekran kartını da değistireceğim. Ya 2060 takacağım ya da 2060 Super modelini takmayı düşünüyorum. Size bir akıl danışayım dedim. Anakart modelim. ASUS ROG STRIX B350 F GAMING anakart. Fanı doğru taktım galiba 😀

Fan dogru takılmış güzel anakart bende kulanıyordum Ryzen işlemcilerde çok stabil çalışıyor ekran kartın arkasındaki ışıkta ASUS Aura 😀

Anakartta Debug LED'leri yok sanırım. Yanan kırmızı ışık başka bir şey olmalı. Anakartın kullanım kitapçığına bir göz atabilirsin ya da daha yakından net bir fotoğraf çekersen etrafında ne olduğu yazıyordur belki.

Anakarta Debug LED var.
RAM'lerin hemen yanında fotoda tam çıkmamış.

Bende klavuz var bakayım bir.
Overclock yaptınız mı?
Anakart XMP Sıfırladınızmı.

Son düzenleme:
Bende klavuz var bakayım bir.
Overclock yaptınız mı?
Anakart XMP Sıfırladınızmı.
XMP açık evt
Remlerim 3000 lik ama ben 3200 çıkardım dahada çıkartabiliyorum ama risk almak istemedim. İsterseniz bios fotosuda atabilirim Pc çalışıyor şu an bi sıkıntı yok ben tedbir amaçlı sorayım dedim sıkıntı çıkarmı diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı