ROG STRIX flare yanlış tuşa basıyor

friskybith

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
KASA: Lian Li O11 Vision

İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D

SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB

RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ

GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G

EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB

SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB

ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG

MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG

MOUSE: ROG PUGİO 2

KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II

MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB
Selam dostlar, İtopya'dan ayin ürünleri kampanyasinda bu klavyeyi yakaladim ve aldim ama hiç memnun değilim. Nedeni ise klavyede mesela 9A basiyorum ama 8 yazıyor ayrica "y"tuşu da aynı sekilde "ğ" yazıyor. Klavyeyi sifirliyorum am biri düzelince digeri bozuluyor ve medya tuşları da ayni sekilde. Sonraki sarkiya basiyorum ama çalışmıyor. Cok sinir oldum. Çözümü var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama yüklü ordan denedim olmuyor tekrar atiyorum mesela bastigim tuşu farkli tus olarak algılıyor

Bazen benim de başıma geliyor. Bugün 4 ve 7 çalışmıyordu Armoury Crate uygulamasından klavyeye girip profilleri sıfırlayınca düzeldi.
Klavye kronik sorunle degildir değil mi hocam ?

Bir bilgim yok hiç araştırmadım. Zaten benim klavyem çok uzun bir süre sonra bu tarz şeyler yapmaya başladı ve toplasanız 4 kez falan olmuştur. Garantisi falan bitmişti yani ondan uğraşmadım bende.

Benim de yeni bugün başladı, default ayarlarda sıkıntı yok gibi ancak profillerde kalınca bir süre sonra bozuluyor. Garantiye gönderip göndermeme arasında kaldım, donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sıkıntı mı belli değil. ROG forumlarında da birkaç kişi yazmış hepsi de türkçe layout klavye kullanıyor.

Benim de yeni bugün başladı, default ayarlarda sıkıntı yok gibi ancak profillerde kalınca bir süre sonra bozuluyor. Garantiye gönderip göndermeme arasında kaldım, donanımsal mı yoksa yazılımsal bir sıkıntı mı belli değil. ROG forumlarında da birkaç kişi yazmış hepsi de türkçe layout klavye kullanıyor.
Bir suredir kontrol etmedim suanlik sorun yok gibi ama cidden tuf k3 den gectigime değmedi ya aradigim kaliteyi bulamadım

Selam arkadaşlar aynı klavyeyi kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum servise gönderdim değişim kararı çıktı gelen üründe de aynı sorun var tekrar gönderir isem para iadesi çıkacak çok kararsız kaldım bürün set rog güncelleme ile düzelir mı acaba bir şey fark ettim armoury crate'i kaldırınca sorunsuz tüm profiller çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı