ROG STRIX G15 G513qm HQ358t laptopun RAM miktarını 32 GB'a çıkarmak

adkfrt

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. ASUS ROG STRIX G15 G513qm HQ358t gaming laptop satın aldım. 1 adet 16 GB 3200 MHz CL22 değerinde RAM bulunuyor. Ben bunu 32 GB yapmak istiyorum fakat ne almam gerektiğini ve nereden tedarik edebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

İnternet üzerinden aynı model ismi ile aratmanız yeterli olacaktır. Veya RAM'i alıp bütün bilgisayarcı karı tek tek gezip aynısından da bulabilirsiniz. Keyfinize kalmış bir şey. Ama genel olarak Vatan MediaMarkt gibi yerlerde bulunma ihtimali yüksektir. Çünkü teknik destek sağladıkları için ellerinde yedek parça bulunması muhtemeldir.

CT16G4SFRA32A Bu kodu aratarak Crucial 16 GB 3200 MHZ CL 22 Ram'i alabilirsin.
Crucial Ntb 16gb 3200mhz Ddr4 Ct16g4sfra32a Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL linkini de bırakıyorum kolaylık olsun.
Çok teşekkür ederim.Bir sorum daha var sistemdeki mevcut ram samsung marka ve takacağımız ramla marka farkı bir sorun yaratır mı ?
İnternet üzerinden aynı model ismi ile aratmanız yeterli olacaktır. Veya RAM'i alıp bütün bilgisayarcı karı tek tek gezip aynısından da bulabilirsiniz. Keyfinize kalmış bir şey. Ama genel olarak Vatan MediaMarkt gibi yerlerde bulunma ihtimali yüksektir. Çünkü teknik destek sağladıkları için ellerinde yedek parça bulunması muhtemeldir.
çok teşekkür ederim ilginiz için.😊🎉

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı