ROG STRIX G15 laptopa SSD takılırsa garanti bozulur mu?

emirhanozbey

Decapat
Merhaba,
ASUS ROG STRIX G15 serisi Gaming laptopum var. SSD yükseltmesi yapmak için Samsung 970 EVO Plus 1 TB modelini satın aldım. Bilgisayarı aldığım mağazada takabileceklerini söylediler fakat garanti konusunda bilgileri yok. Garanti kapsamı dışına çıkar mı acaba? Aynı zamanda bir sikayet sitesinde de ASUS yetkilileri Gaming PCleri dilediğiniz gibi yükseltebilirsiniz garanti dışına çıkmaz diye bir ibare gördüm. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
İyi Sosyaller...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
ASUS ROG STRIX G15 serisi Gaming laptopum var. SSD yükseltmesi yapmak için Samsung 970 EVO Plus 1 TB modelini satın aldım. Bilgisayarı aldığım mağazada takabileceklerini söylediler fakat garanti konusunda bilgileri yok. Garanti kapsamı dışına çıkar mı acaba? Aynı zamanda bir sikayet sitesinde de ASUS yetkilileri Gaming pcleri dilediğiniz gibi yükseltebilirsiniz garanti dışına çıkmaz diye bir ibare gördüm. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
İyi sosyaller...

O notebooka sadece NVMe SSD oluyor haberin olsun 2.5 inç takma şansın yok garantiden önce söyleyeyim de.

Zarar vermediğin sürece bir şey olmaz garanti konusunda. Konuyla ilgili mail atmıştım daha önce Asus'a. Onun haricinde kasayı açarken alt aydınlatmayı veren kablolara dikkat et bayağı hassaslar. Ben birini kopardım yanlışlıkla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı