ROG STRIX G15 SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION mavi ekran hatası

sir harly

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
512GB
Ekran kartı
GTX 1660Ti
İşlemci
i7-10750H
Merhaba, bilgisayarı kullandığım zaman bazen ekran donarak veya masaüstünde hiçbir şey açık değilken boş şekilde çalışıyor olsa da mavi ekran veriyor. Bazen verdiği hata kodları değişebiliyor. En son verdiği hata "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" oldu. Bilgisayarı birkaç hafta önce formatladım ve düzeldi sanmıştım ama format atmamdan 1 hafta sonra tekrar mavi ekran verdi. /sfc scannow /dism gibi komutları kullandım ve onarım yaptığını söyledi ve birkaç gün sorunsuz yine kullandım sonrasında tekrar başladı mavi ekran vermesi aynı yöntemleri tekrar denedim düzelmedi sorun bulunmuyor. Birçok test yaptım RAM ve SSD üzerine yetmedi komple format attım ama sorunun kaynağını tespit edemedim. Format dahi atsam 1 hafta sonra yine başlıyor. Mavi ekran hata vermesi gün içinde birkaç kez oluyor kullandırmayacak derece de olmuyor. Photoshop, oyun (sadece CS2 giriyorum arada) ve tarayıcı üzerine aktif kullanımlarım da herhangi bir sorun yok. Minidump dosyası oluşturmuyor klasörü dahi yok. Mavi ekran verdikten sonra %100 olmadan hemen yeniden başlatıyor kendisini acaba ondan mı bilmiyorum. Minidump oluşturması için mevcut ayarlarımın görselini ekleyeceğim. Yazılımsal bir sıkıntı yaşadığımı düşünüyorum. Cihazım ASUS ROG STRIX G15 i7-10750H GTX 1660 Ti ekran kartlı modelidir.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-03-25 194817.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-25 194817.png
    29,3 KB · Görüntüleme: 31

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı