ROG STRIX G15 vs TUF Dash F15 vs Nitro 5 AN515 58 vs Omen 16 K0010NT

Bütçe
30000

mr3

Decapat
Daha fazla  
Bu Gaming laptoplardan hangisini önerirsiniz kronik sorunları olan var mıdır ya da başka bir öneriniz var mıdır? Bütçe 30k civarı.

Acer'ın 3070 versiyonu da var ama Acer kalitesiz diyorlar onunda nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim.

Performans olarak bütçeniz çıkıyorsa bahsettiğiniz Acer daha iyi;

Panel dışında kalitesiz değil, panel rakiplerinden biraz geri kalıyor. Onun dışında performans olarak rakiplerinden iyi.

Performans olarak bütçeniz çıkıyorsa bahsettiğiniz Acer daha iyi;

Panel dışında kalitesiz değil, panel rakiplerinden biraz geri kalıyor. Onun dışında performans olarak rakiplerinden iyi.

Peki 3070'li Acer dışında yazdıklarımdan hangisini önerirsiniz?

Peki 3070'li Acer dışında yazdıklarımdan hangisini önerirsiniz?

Attıklarınız arasında 12700H ve 3060 olan Acer alınabilir. 140W ve MUX var.

Bu Gaming laptoplardan hangisini önerirsiniz kronik sorunları olan var mıdır ya da başka bir öneriniz var mıdır? Bütçe 30k civarı.

Acer'ın 3070 versiyonu da var ama Acer kalitesiz diyorlar onunda nasıl olduğunu söylerseniz sevinirim.

ASUS'ları direkt eler misin? 2020 ve 2023 modellerini kullanan biri olarak söylüyorum akıl sağlığın için elemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Ne kadar kişiyi kurtarsak kardır mentalitesiyle girdim foruma daha fazla kurban vermeyelim şu firmaya.

ASUS'ları direkt eler misin? 2020 ve 2023 modellerini kullanan biri olarak söylüyorum akıl sağlığın için elemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Ne kadar kişiyi kurtarsak kardır mentalitesiyle girdim foruma daha fazla kurban vermeyelim şu firmaya.

Ne gibi sorunları var söylersen sevinirim çünkü benim bildiğim laptopta en iyi 2 firma MSI ve ASUS

Ne gibi sorunları var söylersen sevinirim çünkü benim bildiğim laptopta en iyi 2 firma MSI ve ASUS
TUF: Wifi/bluetooth kartı, fan değişimi

ROG: Wifi/bluetooth kartı, 4-5 ay süre kullanım sonrası siyah ekran sorunu (konektör gevşemiş çok titiz servisin tespitine göre, sonra o konektörü takarken kasayı yamulttular ama çok titiz olduklarını yineliyorlar yamultmuşsunuz diyip görsel atınca, sonra da bir daha cevap yazmıyorlar, bunlar hep titizlikten :D), klavye aydınlatmasında gidip gelmeler, anlık ani donmalar (tek çözümü tuştan restart)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı