Windows 11'in en optimize ve en iyi Custom ISO'su hangisidir?

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
5600X RX 6600 XT kullanıyorum. CS2 PUBG tarzında rekabetçi oyunlar oynuyorum ve iyi oynuyorum. Sistemin güncel olması açısından en düşük gecikme ve yüksek FPS ile hangi W11 Custom ISO indirmeliyim sizce? Önceden Ghost Spectre falan kullanmıştım güzeldi ama bilmiyorum güvenli mi nasıl? Veyahut ne önerirsiniz?

Windows 11 orijinal ISO + ReviOS nasıl olur?

5600X RX 6600 XT kullanıyorum. CS2 PUBG tarzında rekabetçi oyunlar oynuyorum ve iyi oynuyorum. Sistemin güncel olması açısından en düşük gecikme ve yüksek FPS ile hangi W11 Custom ISO indirmeliyim sizce? Önceden Ghost Spectre falan kullanmıştım güzeldi ama bilmiyorum güvenli mi nasıl? Veyahut ne önerirsiniz?
Bence bu yöntemi uygulayın öyle CustomOS vesaire kurup güvenliğinizi riske atmayın.
Rehber: Windows 11 IoT Enterprise LTSC 24H2 kurulumu ve etkinleştirme
Bende IoT LTSC 24H2 öneriyorum.

ReviOS iyidir ama dediğimi gözden geçirin derim.
Uygun olmazsa ReviOS yamasını uygulayıp kullanabilirsiniz.

Yorumun için teşekkür ederim. Fakat neden güncel 25H2 varken 24H2 kullanıyorsunuz neden güncellikten kaçıyorsunuz?
LTSC sürümleri uzun vade güvenlik güncellemeleri sunar. (2028-2032'ye kadar)
Güncel kalırlar yani değişiklik olmaz.

Ben Windows 10 IoT LTSC kullanıyorum.
25H2'yi stabil bulmuyorum.

W11 LTSC 25H2 kullanmayayım mı?
Kullanabilirsiniz tabikide bu benim kendi görüşüm.
Sizde daha iyi calisabilir hem sisteminiz gayet yeni duruyor pek problem çıkacağını zannetmem.

Benim sistemim yeni değil o yüzden kötü çalışabiliyor.
Rehberdeki adımlar 25H2 üstünde de çalışır gibime geliyor.

LTSC sürümleri uzun vade güvenlik güncellemeleri sunar. (2028-2032'ye kadar)
Güncel kalırlar yani değişiklik olmaz.

Ben Windows 10 IoT LTSC kullanıyorum.
25h2'yi stabil bulmuyorum.

Kafam o kadar karışık ki takıntılıyım bu konularda CS2 vs oynuyoruz 25H2 en güncel sürüm güncellemelerle düzelmez mi stabilitesi? Ve bu 24H2 25H2 demek güncel demek değil anlamına gelmiyor mu?

Kafam o kadar karışık ki takıntılıyım bu konularda CS2 vs oynuyoruz 25H2 en güncel sürüm güncellemelerle düzelmez mi stabilitesi? Ve bu 24H2 25H2 demek güncel demek değil anlamına gelmiyor mu?
Sıkıntı yok gayet normaldir. 🙂
25H2 En güncel sürümdür evet gelen performans güncelleştirmeleri ile düzeltiliyor fakat LTSC Gibi sürümler Güvenlik güncellemesi sunar sadece.

Ama Gereksiz servislerden vesaire arındırıldığı için daha iyi çalışabiliyor fakat dağlar kadar fark yok.

24H2 sürümü Windows 11'in bir alt sürümüdür ama LTSC sürümler daha uzun süre destek alır ve sorunsuzca kullanılabilir.

25H2 veya 24H2 kurup kurmamak size kalmış.
İstediğinizi seçip kurabilirsiniz.

Sisteminiz Modern olduğu için bir sorun olacağını hiç zannetmem.

Sıkıntı yok gayet normaldir. 🙂
25H2 en güncel sürümdür evet gelen performans güncelleştirmeleri ile düzeltiliyor fakat LTSC gibi sürümler güvenlik güncellemesi sunar sadece.

Ama gereksiz servislerden vesaire arındırıldığı için daha iyi çalışabiliyor fakat dağlar kadar fark yok.

24H2 sürümü Windows 11'in bir alt sürü müdür ama LTSC sürümler daha uzun süre destek alır ve sorunsuzca kullanılabilir.

25H2 veya 24H2 kurup kurmamak size kalmış.
İstediğinizi seçip kurabilirsiniz.

Sisteminiz modern olduğu için bir sorun olacağını hiç zannetmem.

Bunların linkini nereden bulacağız? 25H2 kurayım en günceli ve Türkçe dil desteği var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı