ROG STRIX G16 G614JV-N3157 alınır mı?

Hocam arkadaşımın Monster'i var ve çok ısınıyor elim yanıyor hatta almamamın bir sebebi de bu hem F/P değil.

Monster al demiyorum zaten... ASUS'a bu paraları vereceğine Monster al daha iyi diyorum, çünkü sandığın kadar iyi bir marka değil, ROG ise premiumun yanından geçemez. Şimdi ROG cihazımda yaşadığım Bluetooth sorununun aynısını Vivobook serisi olan arkadaşımın da yaşadığını öğrendim. 2 ay aradan sonra garanti dahilinde ROG STRIX 2023 cihazının ekranı değişen arkadaşımın garantisi bittikten sonra tekrar ekranının gittiğini de geçtiğimiz hafta öğrendim. Kafadan ben kendi 2 cihazımda, çevremdeki insanlardan da 2 cihazdan benzer hatta aynı sorunları görünce artık görev bildim uyarıyorum milleti bundan önce Dell, HP de kullandım onlar da sorunlar yaşattı ama hiçbiri ASUS kadar rezalet olmadı. Yine de sen bilirsin belki şansın yaver gider mutlu olursun ki umarım öyle olur.

Açıkçası her markanın sıkıntılı cihazları var. Daha önce farklı markalar kullanan ve çevremde de bir sürü farklı marka kullanan tanıdığım var. Aralarında en iyi iş çıkaran ASUS. Bugüne kadar kime ASUS önerdi isem hepsi memnun. Şu an ben ROG kullanıyorum. Ekran da sıkıntı yaşadığım için garantiye gönderdim çözüldü. Şu an sorun yok. Yani genelleme yapacaksak ASUS'a kötü demek doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…