ROG STRIX G16 G614ph laptop alınır mı?

Hocam amaca göre tercih etmek lazım. Benim attıklarımda bulunan ekran kartı ile ROG'da bulunan arasında bayağı fark var. Tabii ROG kadar iyi soğutmaya sahip değildir malzeme kalitesi biraz daha orta segment kalıyor.
ben bilgisayar mühendisliği için alacağım oyunda oynuyorum iyi bir marka olduğu için tercih etmek istedim çünkü uzun ömürlü olmasını istiyorum eğer dediğiniz gibi kötüyse başka seçeneklere yönelirim

Hocam amaca göre tercih etmek lazım. Benim attıklarımda bulunan ekran kartı ile ROG'da bulunan arasında bayağı fark var. Tabii ROG kadar iyi soğutmaya sahip değildir malzeme kalitesi biraz daha orta segment kalıyor.
bu ekran kartı farkı çopk problem olur mu performans açısından

Son düzenleme:
Ben bilgisayar mühendisliği için alacağım oyunda oynuyorum iyi bir marka olduğu için tercih etmek istedim çünkü uzun ömürlü olmasını istiyorum eğer dediğiniz gibi kötüyse başka seçeneklere yönelirim.

Bu ekran kartı farkı çopk problem olur mu performans açısından.

Hocam size tavsiyem bütçenizi belirterek ayrı bir konu açın. GameGaraj dışında biraz daha mantıklı bir şeyler önerebilirler. Şu aralar pek takip edemiyorum. GameGaraj'larda ısınıyor diyorlar kimisi memnun kimisi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı