ROG STRIX G16 Laptopa kahve döküldü

MUSTAFA625

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, şu cihazı kullanıyorum. Geçen günlerde üzerine kahve döküldü, klavyenin ışıkları yanıp söndü. Pek anlamadığım için zarar vermemek adına cihazı kullanmadım. Servisi aradım ve 40 bin TL gibi bir ücret istediler, şok oldum. Anakartın yandığını söylediler fakat henüz inceleme yapılmadı. Uygun yolla bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3159 modeli.

Merhaba, şu cihazı kullanıyorum. Geçen günlerde üzerine kahve döküldü, klavyenin ışıkları yanıp söndü. Pek anlamadığım için zarar vermemek adına cihazı kullanmadım. Servisi aradım ve 40 bin TL gibi bir ücret istediler, şok oldum. Anakartın yandığını söylediler fakat henüz inceleme yapılmadı. Uygun yolla bu durumu nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3159 modeli.

40 k istemişlerse direk yanisini alacaklardir bir içini aç ve tum temizliklerini yap ve kurut pironce falan yatir bazi yerleri bantlayip kaptmak için sonra yeniden tak eğer çalişiyorsa devam et çalişmiyorsa maalesef ama çalişiyorsa bile her an yanabilir bir anakartin uzeerini incele sıkıntı varsa at buraya

Yetkili servisi aradığınızdan emin misiniz? Çünkü incelemeden fiyat vermezler normalde. Bazen googla’a bi markayı yazıp ilk çıkanı aradığınızda yetkili servis olmayabiliyor.

Bu arada evet anakart yandıysa cihazın sıfır fiyatına yakın bir ücret isterler ama önce arıza tespit için servise göndermeniz gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı