ROG STRIX G16 vs Legion 5 Pro

Ferudun2005

Centipat
Daha fazla  
Merhaba abiler ablalar.

2 model arasında kaldım.
Ben Lenovo'nun sogutmasina guvenmedigim icin sizlerden akil almam lazim.
Sizce ASUS ROG STRIX G16 mi?
i7 13650HX ve RTX 4050 140W tgp ile.

16" WUXGA IPS 165Hz.

1TB PCI-e NVMe SSD.

Lenovo Legion 5 Pro mu?

i7 13700HX ve RTX 4060.

16" wqxga IPS 165Hz.

512 GB PCI-e NVMe SSD.

Bana hem marka model hem de parametre olarak kiyaslayak akil verir misiniz?

Ayni fiyat ikisi de.

Gidip RTX 4050 G16 ile RTX 4060 Legion 5 Pro karşılaştırmak komik olmuş. Legion soğutmasına güvenmiyorsanız laptop almamanız iyi olur. Bir önceki konuda zaten Legion alın demiş kaç kişi. Benim de önerim elbette Legion 5 Pro, taş gibi alet. Videoda olan cihaz Legion:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Astiva'ya %100 katılıyorum 4060 45W olmadığı sürece 4050 ile kıyaslamak aşırı mantıksız olur kaldı ki bu cihazlar öyle az sayılacak değerde cihazlar değil ona göre soğutması gücü vs... İyi yapılmıştır.

Gidip RTX 4050 G16 ile RTX 4060 Legion 5 Pro karşılaştırmak komik olmuş. Legion soğutmasına güvenmiyorsanız laptop almamanız iyi olur. Bir önceki konuda zaten Legion alın demiş kaç kişi. Benim de önerim elbette Legion 5 Pro, taş gibi alet.

Bir oncekinde ROG ile Legion karsilastirimiyordu.
Kendimde ASUS TUF A15 var R7 7735HS VR RTX 4050 ile ama oyun oynadigim zamanlar 97 CPU sicakliklarini goruyordum. Bu da biraz sinir bozucuydu. Konforumu bayağı bozuyordu.
Simdi onun icin kapsamli arasdiriyorum ki, oyle sorunla karsilasmayayim.

Gidip RTX 4050 G16 ile RTX 4060 Legion 5 Pro karşılaştırmak komik olmuş. Legion soğutmasına güvenmiyorsanız laptop almamanız iyi olur. Bir önceki konuda zaten Legion alın demiş kaç kişi. Benim de önerim elbette Legion 5 Pro, taş gibi alet. Videoda olan cihaz Legion:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video ile alakalı, hangi laptopu koyarsanız koyun neredeyse aynı görseli göreceksiniz zaten. Fan hızı iyi soğutma demekse ki alakası yok tamam. Diğer türlü çok bir şey ifade etmiyor video. Ayrıca Legion 5 Pro'nun soğutmasını bilmiyorum lafımda yok, benim lafım sadece videoya. Bence gereksiz bir video.

Kendimde ASUS TUF A15 var R7 7735HS VR RTX 4050 ile ama oyun oynadigim zamanlar 97 CPU sicakliklarini goruyordum. Bu da biraz sinir bozucuydu. Konforumu bayağı bozuyordu.
TUF serisinin kronik sorunu ısınma.

Video ile alakalı, hangi laptopu koyarsanız koyun neredeyse aynı görseli göreceksiniz zaten. Fan hızı iyi soğutma demekse ki alakası yok tamam. Diğer türlü çok bir şey ifade etmiyor video. Ayrıca Legion 5 Pro'nun soğutmasını bilmiyorum lafımda yok, benim lafım sadece videoya. Bence gereksiz bir video.

Video gereksiz değil. Her laptop 4 tane sıcak hava tahliye kanalına sahip değil ve benzer etki görülmeyebilir. Fikir oluşturması için koydum.

Bir önceki karşılaştırma şu an olandan daha iyi. Dediğim gibi, Legion 5 Pro alıp devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı