abdunver
Femtopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Başlıktan da görüleceği üzere araştırmalarım sonucunda (bu fiyat bandında) iki laptop arasında kaldım. Sizin seçiminiz hangisi olurdu?
Seçim konusunda ekran konusunda emin olamadım parlaklık olarak ASUS daha iyi görünüyor ancak gerçekte de öyle midir bilemiyorum.
İşlemci konusunda da Intel önde gibi.
Bu arada sizin önerebileceğiniz diğer modellere de açığım (Maksimum 15 bin TL.).
www.n11.com
www.trendyol.com
Başlıktan da görüleceği üzere araştırmalarım sonucunda (bu fiyat bandında) iki laptop arasında kaldım. Sizin seçiminiz hangisi olurdu?
Seçim konusunda ekran konusunda emin olamadım parlaklık olarak ASUS daha iyi görünüyor ancak gerçekte de öyle midir bilemiyorum.
İşlemci konusunda da Intel önde gibi.
Bu arada sizin önerebileceğiniz diğer modellere de açığım (Maksimum 15 bin TL.).

Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
ASUS Rog Strix G17 G713ıe-hx002 Amd Ryzen 7 4800h 16gb 1tb Ssd Rtx 3050tı 4gb 17.3" 144hz Fhd Dos Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS Rog Strix G17 G713ıe-hx002 Amd Ryzen 7 4800h 16gb 1tb Ssd Rtx 3050tı 4gb 17.3
Son düzenleyen: Moderatör: