ROG STRIX G17 G713 mü, Katana GF76 11UD-288XTR mı?

Bütçe
15000

abdunver

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da görüleceği üzere araştırmalarım sonucunda (bu fiyat bandında) iki laptop arasında kaldım. Sizin seçiminiz hangisi olurdu?

Seçim konusunda ekran konusunda emin olamadım parlaklık olarak ASUS daha iyi görünüyor ancak gerçekte de öyle midir bilemiyorum.

İşlemci konusunda da Intel önde gibi.

Bu arada sizin önerebileceğiniz diğer modellere de açığım (Maksimum 15 bin TL.).

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da görüleceği üzere araştırmalarım sonucunda (bu fiyat bandında) iki laptop arasında kaldım. Sizin seçiminiz hangisi olurdu?

Seçim konusunda ekran konusunda emin olamadım parlaklık olarak ASUS daha iyi görünüyor ancak gerçekte de öyle midir bilemiyorum.

Bu arada sizin önerebileceğiniz diğer modellere de açığım (Maksimum 15 bin TL.).

15k 3050 Ti'a verme bence 15.6k gibi bir civara v25.1 al çok kaliteli bir ürün. Anakartına kadar GP76.

Merhaba arkadaşlar,

Başlıktan da görüleceği üzere araştırmalarım sonucunda (bu fiyat bandında) iki laptop arasında kaldım. sizin seçiminiz hangisi olurdu?

Bu arada sizin önerebileceğiniz diğer modellere de açığım (maksimum 15 bin TL.).

T7.25.1 bakınız. Fiyatları çok kazık.
Eğer ki Monster (MSI üretimi ama Monster) almam derseniz Alpha 15 veya Legion modellerine bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlla ikisinden birini dersen ASUS, demezsen linki atılan Monster. ASUS aynı kasa 2060 bende var kullanıyorum, çok çok iyi diyebilirim genel olarak ama kasası çok geniş olduğu için eni 17 inçlik laptop kadar var çantalara zor sığıyor haberin olsun.
İlla ikisinden birini dersen ASUS, demezsen linki atılan Monster. ASUS aynı kasa 2060 bende var kullanıyorum, çok çok iyi diyebilirim genel olarak ama kasası çok geniş olduğu için eni 17 inçlik laptop kadar var çantalara zor sığıyor haberin olsun.
Sıkıntı çıkarmıyor orası ayrı tabi ki. Ben gene de söylemiş oluyum.

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. RTX3050'nin de laptoplarda veriminin düşük olması. Ancak Monster marka bir laptopa 15-16k vermek istemiyorum. Nedense ucuz bir marka gibi geliyor.

Dell-Msi-Asus gibi markalarda aynı özelliklerde uçuyor. O kadar kararsızım ki :D Neyi seçeceğim bilmiyorum.

Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. RTX3050'nin de laptoplarda veriminin düşük olması. Ancak Monster marka bir laptopa 15-16k vermek istemiyorum. Nedense ucuz bir marka gibi geliyor.

Dell-Msi-Asus gibi markalarda aynı özelliklerde uçuyor. O kadar kararsızım ki :D Neyi seçeceğim bilmiyorum.
Ben linç yemiştim Monster'ın bu modeline laf ettiğimden ötürü. Bu modeli MSI üretiyor Monster değil, sadece ismini koyuyor. Bir çeşit anlaşma mı ne yapmışlar

Sıkıntı çıkarmıyor orası ayrı tabi ki. Ben gene de söylemiş oluyum.
Youtube'da yabancı bir sayfada fan sesinin hoparlörden gelen sesten fazla olduğunu söylemişti. Bu yönde memnun musunuz? Bir de ekran görüntü olarak renkler tatmin ediyor mu?

Dell-MSI-ASUS gibi markalarda aynı özelliklerde uçuyor. O kadar kararsızım ki :D Neyi seçeceğim bilmiyorum.

O Monster MSI GP76'nın Monster logolu hali. MSI ile anlaşmalı üretim.

Youtube'da yabancı bir sayfada fan sesinin hoparlörden gelen sesten fazla olduğunu söylemişti. Bu yönde memnun musunuz? Bir de ekran görüntü olarak renkler tatmin ediyor mu?
68 oranında sRGB var ve kalite olarak sorarsan bence taş gibi.

Parçalar ASUS'tan kasa dizaynı BMW'den, o yüzden arkadaki fanlar BMW araç fanlarına benziyor ve üstte araba havalandırmasına benzer bir hava boşluğu var (ekran bitiminin ilerisinde, zaten kasa o yüzden en olarak geniş), iş tabi tamamen esprisinde ama küçük detaylar bunlar.

Hoparlör sesinin fan sesini baskıladığını hiç görmedim çünkü oyun dışı hoparlörü kullanıyorum ve bilgisayar boştayken fan çalıştırmıyor bile ve tahmin edersin zerre de ısınmıyor. Zaten o ara da silent moda alıyorsun.

Hoparlör kalitesi ve şiddeti de gayet iyi gene. Ses kartı var diye biliyorum haricen anakarta dahil (doğru hatırlamıyor da olabilirim), kulaklık takınca performansı iyi ve ASUS'un özel sonic ses uygulamalarıyla çok güzel ayar çekebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı