75000TL'ye ROG STRIX G17 almayı düsünuyorum kullananlar varsa nasıldir, kronik bir sorunu var mı ne kadar dayanır? Bu fiyata daha iyi onerebileceginiz laptop varsa yazar mısınız?
75bin verip 4060 almak tamamen saçmalık.
Ben Intel işlemci kullanmayı sevmiyorum AMD anı varsa bakarım, benimkinin linkiMuhteşem oyun gücü ROG Strix G17 G713 Gaming Laptop| Asus E-StoreUcuza ve ekran kartı çok daha iyi işlemcisi senin attığına göre düşük ama ben bunu tercih ederim.
Ben Intel işlemci kullanmayı sevmiyorum AMD anı varsa bakarım, benimkinin linkiMuhteşem oyun gücü ROG Strix G17 G713 Gaming Laptop| Asus E-Store
Bende sonradan farkettim fiyatı. 4080 in çok daha iyi olduğunu biliyorum da g17 daha bi hoş geliyor. Bu serinin bi sorunu falan varmıBu attığın 66bin TL arada fark fazla ben 75'e bunu alıyorsun sandım ve de işlemciye o kadar takmaya gerek yok bence oyunu oynatan GPU ve 4070 ile 4080 arasında uçurum var.
Örnek verirmisin70K 'ya 4080'li laptop yok mu hocam elde tutulur iyi markaların.
Nedir bu ROG aşkı..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.