ROG STRIX G512LV-HN267 vs. Alpha 15 A4DEK-018xtr

aslında çok fazla oyun oynamayı düşünmüyorum. oyundan daha çok gündelik işlerimi halletmek film, müzik vs. için kullanıcam. sanırım asusta rgb klavye yok doğru mudur?
Rgb klavye var. Ek olarak bu modelde şerit led de olması lazım ona bir bakarsanız iyi olur. Tam emin değilim.

RGB klavye var. Ek olarak bu modelde şerit LED de olması lazım ona bir bakarsanız iyi olur. Tam emin değilim.

Evet şerit LED var geceleyin klavyeyle birlikte gerçekten karanlık bir ortamda mükemmel bir ikili oluyorlar aydınlatma anlamında.
Daha çok gündelik işleriniz için kullanacaksanız Ideapad veya Matebook türünde ürünler bakmanız daha doğru değil mi?

Hocam işlemci konusunda alpha'dan yana oy kullanmışsınız ancak emin misiniz bu konuda. Örnek gösterebilirseniz sevinirim. Beni yanlış anlamayın sadece intel'in bu işlemcisi amd'nin işlemcisinden daha güçlü diye biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.

oyunda oynuyorum gün içinde. her işimi görmeli yani alacağım laptop.

Evet hocam Single Core dışında, multicore performansı daha iyi. Ve çok daha serin çalışmakta. Dediğiniz işlemci 10875h olmasın? O yer yer geçiyor 4800H'ı, onun dışında 4800h 10870h ve altından daha güçlü. Kaynak olarak kendi Cinebench testim 10800 küsur. 10870h ise 10500 küsur alıyor.

ROG G15 fazla ısınıyor ve ekranı kalitesiz, Alpha 15 tercih et. Böyle bir bütçede RTX 3060’e sahip ucuz modelleri de bekleyebilirsin.

tercihimi msi'dan yana yapıcam sanırım. daha önce hep msi kullanmamın etkisi de var bunun içinde.

ROG G15 fazla ısınıyor ve ekranı kalitesiz, Alpha 15 tercih et. Böyle bir bütçede RTX 3060'e sahipucuz modelleri de bekleyebilirsin.

Fazla mı ısınıyor insanlar hiç ısınmaz der siz ısınıyor demişsiniz ekran da Vatan'da baktım çok güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…