ROG STRIX G512LV-HN267 vs. Alpha 15 A4DEK-018xtr

RGB klavye var. Ek olarak bu modelde şerit LED de olması lazım ona bir bakarsanız iyi olur. Tam emin değilim.

Evet şerit LED var geceleyin klavyeyle birlikte gerçekten karanlık bir ortamda mükemmel bir ikili oluyorlar aydınlatma anlamında.
Daha çok gündelik işleriniz için kullanacaksanız Ideapad veya Matebook türünde ürünler bakmanız daha doğru değil mi?

İkisinede 8 GB RAM takviyesi şart, ben oyumu Alpha'dan yana kullanıyorum malzeme kalitesi olarak fiyatındaki tüm rakiplerine fark atar. İşlemci olarak Alpha daha güçlü, ekran kartında ise denkler yer yer 2060 geçiyor veya 5600M. Ben oyumu Alpha'dan yana kullanıyorum zaten kendimde Alpha 17 kullanıyorum sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Klavyesinde numpad yok ve geriye kalan klavye 4 bölgeye ayrılmış onların rengini değiştirebilirsiniz. MSI ise numpad bulundurur ve tuş başına ayrı renk atanabilen SteelSeries klavyeye sahiptir.
Hocam işlemci konusunda alpha'dan yana oy kullanmışsınız ancak emin misiniz bu konuda. Örnek gösterebilirseniz sevinirim. Beni yanlış anlamayın sadece intel'in bu işlemcisi amd'nin işlemcisinden daha güçlü diye biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.

Evet şerit LED var geceleyin klavyeyle birlikte gerçekten karanlık bir ortamda mükemmel bir ikili oluyorlar aydınlatma anlamında.
Daha çok gündelik işleriniz için kullanacaksanız Ideapad veya Matebook türünde ürünler bakmanız daha doğru değil mi?
oyunda oynuyorum gün içinde. her işimi görmeli yani alacağım laptop.

Hocam işlemci konusunda Alpha'dan yana oy kullanmışsınız ancak emin misiniz bu konuda. Örnek gösterebilirseniz sevinirim. Beni yanlış anlamayın sadece Intel'in bu işlemcisi AMD'nin işlemcisinden daha güçlü diye biliyorum. Yanılıyor da olabilirim.

Evet hocam Single Core dışında, multicore performansı daha iyi. Ve çok daha serin çalışmakta. Dediğiniz işlemci 10875h olmasın? O yer yer geçiyor 4800H'ı, onun dışında 4800h 10870h ve altından daha güçlü. Kaynak olarak kendi Cinebench testim 10800 küsur. 10870h ise 10500 küsur alıyor.

ROG G15 fazla ısınıyor ve ekranı kalitesiz, Alpha 15 tercih et. Böyle bir bütçede RTX 3060'e sahipucuz modelleri de bekleyebilirsin.

Fazla mı ısınıyor insanlar hiç ısınmaz der siz ısınıyor demişsiniz ekran da Vatan'da baktım çok güzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı