ROG-STRIX G513 livekernelevent kod: 141 hatası

SoapMactavish

Kilopat
Daha fazla  
RAM
MİCRON 8GB 3200MHZ DDR4 - CRUCİAL NTB 8GB 3200MHZ DDR4
Ekran kartı
NVDİA GTX 1650
Anakart
ROG STRIX G513
İşlemci
AMD RYZEN 7 4800H
Merhaba. 4 aydır kullanmış olduğum ROG-STRIX G513 model laptopumda bugün ilk defa bir problem yaşadım. YouTube üzerinden bir video açtım ve tam ekran yaptım. Birkaç saniye geçtikten sonra önce Mouse'um olduğu yere takılı kaldı. Hiç hareket etmedi. Birkaç saniye sonra ise ekran tamamen karardı. Hiçbir tuş kombinasyonuyla düzeltemediğim gibi uyku modu gibi seçeneklerde çalışmadı. Aleti güç düğmesine basılı tutarak kapatmak durumunda kaldım. Arşivlenmiş iletilere baktığım zaman.

Livekernelevent kod: 141 adı altında bir hata görüyorum. Cihazın onboard ekran kartıyla alakalı sanırım. Cihazı 1 saattir yoruyorum tekrar hata versin diye lakin şu an için bir problem gözükmüyor. Turbo mod açık bir şekilde FurMark ve CPU-Z uygulamaları aynı anda cihazı stress testine sokuyor. Sıcaklıklar gayet normal ve sistem kararlı çalışıyor. Problem ile ilgili ekran görüntüsünü aşağıya yüklüyorum. Minidump klasörü oluşmamış.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    115,9 KB · Görüntüleme: 52
Hocam Memtest testi yapar mısın?
Hocam memtest şuan çalışıyor. Bitirdiği zaman sonuçları paylaşırım. Lakin her hangi bir ayar yapmam gerekiyor muydu program üzerinde? Varsayılan ayarlarla başlattım testi. Çift kanal ram var cihazda. Crucial olan rami sonradan ben taktım.
Memtest86 sonuçlarına göre sıfır hata çıktı. Aida64 ile deneyeceğim birde müsait olunca.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı