ROG STRIX GTX 1070 Warzone'da gri kaplama gösteriyor

Rozs4H

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler dilerim. Ekran kartımı alalı 3 ay oldu. İkinci el aldım fakat temiz idi. Bazı oyunlarda sorun yaratıyor. Mesela en belirgin örneği CoD Warzone 2.0 oynarken ekranda gri kaplama geliyor. Bir türlü çözümünü bulamadım. Sorunun ekran kartından olduğuna eminim çünkü başka kart takınca sorun olmadı ve farklı PC'de denedim bu kartı orada da aynı sorunu verdi. Yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa ilana koyup düşük fiyata satmak durumunda kalacağım.

PC Bileşenleri
  • MSI MAG B460 Torpedo
  • i3-10100F
  • 32 GB 2400MHz
  • ASUS ROG STRIX GTX 1070 8 GB
  • TERMALTAKE 700W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi günler dilerim. Ekran kartımı alalı 3 ay oldu. İkinci el aldım fakat temiz idi. Bazı oyunlarda sorun yaratıyor. Mesela en belirgin örneği CoD Warzone 2.0 oynarken ekranda gri kaplama geliyor. Bir türlü çözümünü bulamadım. Sorunun ekran kartından olduğuna eminim çünkü başka kart takınca sorun olmadı ve farklı PC'de denedim bu kartı orada da aynı sorunu verdi. Yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa ilana koyup düşük fiyata satmak durumunda kalacağım.

PC Bileşenleri
  • MSI MAG B460 Torpedo
  • i3-10100F
  • 32 GB 2400MHz
  • ASUS ROG STRIX GTX 1070 8 GB
  • TERMALTAKE 700W PSU

Yükte sıkıntı çıkarıyorsa çok da çözebileceğiniz bir şey kalmıyor. Sıcaklıklar da normalse kart bozuktur. Normal fiyatının %20 fiyatına satarsınız en fazla.

Yükte sıkıntı çıkarıyorsa çok da çözebileceğiniz bir şey kalmıyor. Sıcaklıklar da normalse kart bozuktur. Normal fiyatının %20 fiyatına satarsınız en fazla.
Yükte iken Coil Whine oluyor tiz bir ses geliyor fakat kart 60-65 arası geçmiyor

Bios sürümü nedir?
Versiyon E7C81IMS.A20 25/10/2021

Görseli şuraya bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• cod.png
    cod.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri