Kardeşim bende o dedğin yer yok işte.
Fotoğraf atar mısınız?
Çok rica etsem neresi yani o mavi yermi çünkü ben denedim girmiyor oraya ve taktığım yer doğru bence çünkü üstünde hdımı yazıyo rica etsem videosu varmı ?Ekrandan görüntü almak için kullandığınız kabloyu ekran kartınızın çıkışına takacaksınız şu an anakartın dahili GPU çıkışına bağlı bu da işlemcinizin ekran kartınız kullanmanıza neden oluyor. Ekran kartınızın çıkışına takacaksınız. Altta slot slot olan bölmede ekran kartınızın çıkışlarını görebilirsiniz.
Aygıt yöneticisine gelin .Görüntü bağdaştırıcılar seçeneğinden Nvidiayı seçin. Orada cihaz uygun çalışmıyorsa zaten belirtir.Sürücüyü kaldırın.Arkaşlar herkes NVIDIA Denetim Masası demişte NVIDIA Denetim Masası'da açılmıyor şu anda NVIDIA gpuya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor ve bir kez açıldı ondan şu performans ayarları falan yoktu hiçbir seçenek yoktu ve sağ üstteki bir şeyle denedim CS: Goyu açtığımda sol alttan CS:GO NVIDIA GTX 1660 Ti ile çalışıyor yazısı geldi.
Intel görünüyü sağlamıyor mu ama bir şey olmazmı PC'ye ve aygıt yöneticinden Intel grafiği devre dışı bırakıyom kasıyor.
Fakat bağlı değilse ilk bağlayınızAygıt yöneticisine gelin .Görüntü bağdaştırıcılar seçeneğinden Nvidiayı seçin. Orada cihaz uygun çalışmıyorsa zaten belirtir.Sürücüyü kaldırın.
nvidia.com.tr/drivers bu linkten tamamen aynı özellikleri seçiniz ve kurunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.