ROG STRIX GTX 1660 Ti sistem FPS değerleri olması gerekenden düşük

1608736379620.png

Bu eski tip bir bağlantı örnek olsun diye attım siz HDMI kablonuzu anakartın üstüne değil buradaki gibi alt kısımdaki lacivert eski tip bağlantının takılı olduğu yere takacaksınız zaten yan yana en az 3 giriş vardır görünce anlarsınız.

Ekrandan görüntü almak için kullandığınız kabloyu ekran kartınızın çıkışına takacaksınız şu an anakartın dahili GPU çıkışına bağlı bu da işlemcinizin ekran kartınız kullanmanıza neden oluyor. Ekran kartınızın çıkışına takacaksınız. Altta slot slot olan bölmede ekran kartınızın çıkışlarını görebilirsiniz.

Ekrandan görüntü almak için kullandığınız kabloyu ekran kartınızın çıkışına takacaksınız şu an anakartın dahili GPU çıkışına bağlı bu da işlemcinizin ekran kartınız kullanmanıza neden oluyor. Ekran kartınızın çıkışına takacaksınız. Altta slot slot olan bölmede ekran kartınızın çıkışlarını görebilirsiniz.
Çok rica etsem neresi yani o mavi yermi çünkü ben denedim girmiyor oraya ve taktığım yer doğru bence çünkü üstünde hdımı yazıyo rica etsem videosu varmı ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam bir video bulamadım ama şu videoda videoyu 1.25'e alın ve Recep Baltaş'ın ekran kartını nereye monte ettiğine bakın anakartın daha altında bir yerler.

1608755292033.png

Şöyle ya da bu benzeri bir görüntü vardır kasanın arkasında eğer hiç takmadıysanız çıkışlarda koruma olması mümkün elinizle çıkarabilirsiniz. Buradan HDMI çıkışına bağlayacaksınız.

111.png

Kırmızı ile gösterdiğim yerde.

Dosya Ekleri

• 1608755189350.png
    1608755189350.png
    50,2 KB · Görüntüleme: 41
Dostum önceden öyle şeyler yoktu ama PC iyiydi?
Bir de ekran kartına nasıl takacağım ekran kartının olduğu yerin yanı bende düz siyah bir yer.
Ben yarın fişten çıkarcam sana detayı fotoğraf atacağım.
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun cidden çok mutluyum ve duygulandım tam Nisan'dan beri yapmaya çalışıyorum fakat olmuyor özelllikle maiblack kardeşim senden Allah razı olsun oldu oyunlar maksimum performans Valorant FPS 110'dan 340'a çıktı çözümü: HID'ımı kablosunu fanın sol çaprazındaki bir yere bağladım çok hafif gözüken bir yerdi ve ekran kartına bağlandı ve oldu.

Son düzenleme:
Arkaşlar herkes NVIDIA Denetim Masası demişte NVIDIA Denetim Masası'da açılmıyor şu anda NVIDIA gpuya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diyor ve bir kez açıldı ondan şu performans ayarları falan yoktu hiçbir seçenek yoktu ve sağ üstteki bir şeyle denedim CS: Goyu açtığımda sol alttan CS:GO NVIDIA GTX 1660 Ti ile çalışıyor yazısı geldi.

Intel görünüyü sağlamıyor mu ama bir şey olmazmı PC'ye ve aygıt yöneticinden Intel grafiği devre dışı bırakıyom kasıyor.
Aygıt yöneticisine gelin .Görüntü bağdaştırıcılar seçeneğinden Nvidiayı seçin. Orada cihaz uygun çalışmıyorsa zaten belirtir.Sürücüyü kaldırın.

nvidia.com.tr/drivers bu linkten tamamen aynı özellikleri seçiniz ve kurunuz.
Aygıt yöneticisine gelin .Görüntü bağdaştırıcılar seçeneğinden Nvidiayı seçin. Orada cihaz uygun çalışmıyorsa zaten belirtir.Sürücüyü kaldırın.

nvidia.com.tr/drivers bu linkten tamamen aynı özellikleri seçiniz ve kurunuz.
Fakat bağlı değilse ilk bağlayınız 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı