ROG STRIX RTX 2060 Coil Whine

• Konuyu başlatan Kutty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.535

Kutty

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sanirim ekran kartimda coil whine var. Boştayken videodaki sesten kesik kesik geliyor, oyundayken videodaki gibi. Boştayken olması normal mi?

Video: Streamable Video

Benim Gigabyte 2060 da bayağı ses yapıyor hatta yuzde 58-70 arası kasayı titretiyor alıştım artık. Roglarda ilk defa duyuyorum

Boştayken olmasıda normal benim RTX 2060'da var garantiye göndericem çok sesli.

Coil whine Bir çok Yeni Nesil ekran kartların'da görünmektedir ve bu üreticilere göre garanti kapsamına girmez donanımsal olarak bir zararı olmaz sadece ses FPS belirli bir rakama sabitleyin çözülcektir.

Boştayken olması normal mi ?
Boşta yükte fark etmez. Bazen oyundan oyuna bile değişiyor ama genel bir problem varsa kartta PC açıldığı an ses gelmeye bile başlar.
Boşta yükte fark etmez. Bazen oyundan oyuna bile değişiyor ama genel bir problem varsa kartta PC açıldığı an ses gelmeye bile başlar.
Bu arada evet arkadaşın dediği gibi FPS ve performans da bir azalma vesaire olmaz. Sadece ses çıkarır.

Hocam, Coil Whine zararlı değildir. Bobin kaynaklı bir sorun. Aralarında bulunan silikonlar arasında bulunan boşluklar sebep olur. Her kartta olabilir. İsterseniz, garantiye gönderebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…