ROG STRIX RTX 2060 Super vs ROG STRIX RTX 2070 Super

Yakın zamanda ben de böyle bir sistem toplayacağım. RTX 2070 Super ekran kartını tavsiye ediyorum. Ben RTX 2080 Super alma konusunda kararsız kaldım. Şimdi Intel i7 9700K almak güzel olurdu ama fiyatına ek olarak işlemci soğutucusunu da hesaba katarsam 3750 TL civarında bir fiyat çıkıyor. Ryzen 7 3700X işlemcisinin stok soğutucusuyla birlikte fiyatı 2350 TL cicarında. Arada ortalama 1400 TL var. Acaba i7 9700K yerine Ryzen 7 3700X alıp aradaki fark ile ekran kartını bir üst klasmana çıkartsam daha iyi olacakmış gibi geliyor.

Belki bunu siz de düşünmelisiniz. Oyun performansı olarak Intel ile aralarında çok ufak farklar var. Ancak aralarındaki fiyat ekran kartını üst klasmana taşıyacak kadar çok. AMD'nin stok soğutucunun iyi olup olmadığını bilemiyorum. Ryzen 7 3700X kullananlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok güzel olabilir.

Ben ryzen 3700x de alsam i7 9700k da alsam corsair h100x sıvı soğutma kesinlikle takacağım.Ryzenin içinden çıkan stok fanlar bana göre yeterli değil ve uzun ömürlülük açısından mutlaka ileride sıvı soğutma geçmen gerekicek.Ben en azından 4-5 yıl kullanıcağım için ileri dönük düşünüyorum.Amd daha önce deneyimim olmadı ve güvenemiyorum açıkcası ve iki işlemci arasında 15-20 fps fark var. 2-3 yıl sonra 40 fps almak yerine 60fps almayı tercih ederim. :)

Ben ryzen 3700x de alsam i7 9700k da alsam corsair h100x sıvı soğutma kesinlikle takacağım.Ryzenin içinden çıkan stok fanlar bana göre yeterli değil ve uzun ömürlülük açısından mutlaka ileride sıvı soğutma geçmen gerekicek.Ben en azından 4-5 yıl kullanıcağım için ileri dönük düşünüyorum.Amd daha önce deneyimim olmadı ve güvenemiyorum açıkcası ve iki işlemci arasında 15-20 fps fark var. 2-3 yıl sonra 40 fps almak yerine 60fps almayı tercih ederim. :)

Her ihtimalde de sıvı soğutucu almak gerekecekse Intel tercih edeceğim.

Her ihtimalde de sıvı soğutucu almak gerekecekse Intel tercih edeceğim.
Yukarıda arkadaş belirtmiş 2k monitörün yoksa 2080 alma konusu düşünmeni isterim.Ben 2060 super ile 2070 super arasındayım.Sanırım 2070 super alacağım ve 5 yıl rahatıma bakacağım :D ama 1200 tl daha biriktirmem gerecek 1 ayımı alıcak.

Yukarıda arkadaş belirtmiş 2K monitörün yoksa 2080 alma konusu düşünmeni isterim. Ben 2060 Super ile 2070 Super arasındayım. Sanırım 2070 Super alacağım ve 5 yıl rahatıma bakacağım :D ama 1200 TL daha biriktirmem gerecek 1 ayımı alacak.

2K düşünmüyorum. 1080P oyunculuk için düşünüyorum. Ancak doku paketi delisiyim. Tüm doku paketlerini açmak isterim. RTX2070 Super son derece yeterli gelecektir. Aklımın içinde RTX2080 Super'de çok süper diyen bir ses var. 😂 Büyük ihtimal i7 9700K ve RTX 2070 Super ikilisi ile bir sistem kuracağım.

2K düşünmüyorum. 1080P oyunculuk için düşünüyorum. Ancak doku paketi delisiyim. Tüm doku paketlerini açmak isterim. RTX2070 Super son derece yeterli gelecektir. Aklımın içinde RTX2080 Super'de çok süper diyen bir ses var. 😂 Büyük ihtimal i7 9700K ve RTX 2070 Super ikilisi ile bir sistem kuracağım.
İ7-9700 K 2080 süper i besleme konusunda gayet yetrli bir işlemci ve 2070 süper RTX teknolojisinde giriş seviyesi denecek düzeyde kalıyor. Doku kalitesine önem veren biriyseniz ve bu seviyelere çıkma düşünceniz varsa 2080 Süper içinn hiç tereddüt etmeyin bence, kısa süre de olsa tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum, gönül rahatlığıyla oyunun options menüsüne girip sadece en üst sırada genel ayarları high seviyesine getirip direkt oyuna başlamanın rahatlığı,keyfi ve huzuru çok güzel bir duygu diyebilirim :)

:) benim bütçem şuanda 2060 supere yetiyor.2070 super almak için biraz sabretmem gerekicek :D

i7-9700K 2080 Super'i besleme konusunda gayet yetrli bir işlemci ve 2070 Super RTX teknolojisinde giriş seviyesi denecek düzeyde kalıyor. Doku kalitesine önem veren biriyseniz ve bu seviyelere çıkma düşünceniz varsa 2080 Super içinn hiç tereddüt etmeyin bence, kısa süre de olsa tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum, gönül rahatlığıyla oyunun options menüsüne girip sadece en üst sırada genel ayarları High seviyesine getirip direkt oyuna başlamanın rahatlığı, keyfi ve huzuru çok güzel bir duygu diyebilirim :)

RTX 2080 Super ekran kartının fiyatı da çokmuş. 😂 Aklıma yatarsa ama acımam.

RTX 2080 Super ekran kartının fiyatı da çokmuş. 😂 Aklıma yatarsa ama acımam.

Valla fatura fotokopisi,kutusu ve tüm kutu içeriği ile eksiksiz teslimat olacak ve toplamda kullanım süresi henüz 15 günü bulmadı,yani aslında jelatinin üründen çıkarılma hissini saymazsak - güzel histir, bilirim :) - sıfır ürün desem yeridir ve fikir vermesi açısından aşağı sıfır ürün fiyatlarını bulabileceğiniz bir link bırakayım.İstediğiniz takdirde daha etraflı inceleme yaparsınız zaten ;)

Valla fatura fotokopisi, kutusu ve tüm kutu içeriği ile eksiksiz teslimat olacak ve toplamda kullanım süresi henüz 15 günü bulmadı, yani aslında jelatinin üründen çıkarılma hissini saymazsak - güzel histir, bilirim :) - sıfır ürün desem yeridir ve fikir vermesi açısından aşağı sıfır ürün fiyatlarını bulabileceğiniz bir link bırakayım. İstediğiniz takdirde daha etraflı inceleme yaparsınız zaten ;)

Çok teşekkürler, güzel teklif. Ancak yeni ampere kartların tanıtılmasına az kaldığını öğrendim. Biraz daha bekleyip onlara da bakmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı