ROG STRIX RTX 3080'de coil whine olması normal mi?

60 fps'de bile bu sesi alıyorum dostum oyunun içinde de aynı ses mevcut vsync çözmüyor durumu.

Merhaba arkadaşlar, beni artık gaming gen'in 5 gündür oyalayarak bugün de arayarak servise gönderin demesi üzerine iade için gerekli dilekçeyi yazdım kanunlara uymayıp gerekeni yapmazlarsa tüketici mahkemesine gideceğim, dilekçemi sizlerle paylaşıyorum bu olayı yaşayan arkadaşlara bir örnek olur belki.

Dosya Ekleri

• iade dilekcesi.png
    213 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
@JuernofbaN kartı sepete ekliyorum sonra son kez araştırayım diyorum ve sizin videoyu görüyorum vazgeçiyorum. Psikolojimi bozdunuz.
Arkadaşın yaşadığı şey ekstrem bir durum. Yerinde olsam gözüm korkmazdı bu yüzden.
Coil Whine neredeyse her kartta var ancak bu şekilde fazla olan çok nadir.

Hocam bende de rog 3080ti var. Coil whine bende de var ama şükür kulaklık ses almıyor ve kasa camını çıkarmıyorum. Bende msi dan asus geçtim fakat durum bence normal demeyelim ama olası bir durum yani. ASUS ile bende iletişime geçtim aynı şeyi yazdılar yapacak birşey yok kim uğraşıyor mahkemeyle. Kolay gelsin size.

@dogudulupcu ben de sipariş verdim ve ulaşmasını bekliyorum. Abartı bir cw olmazsa iade etmem ancak kulağımın dibinde cırcır böceği gibi öten bir kartı da sanırım kulaklıkla duymuyorum diye elimde tutmam. Her şey yarın belli olacak bakalım.

Bu CW olayı sanırsam NVIDIA kullanıcılarda daha çok oluyor AMD kanadında pek göremedim.

Kart bildiğin çığlık atıyor.
Bkz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@361370 olabilir, ben de coil whineım var diyen AMD kullanıcısı pek görmedim. En az sorun MSI Suprim serisinde yaşanıyormuş sanırım ama Suprim fiyatları da malum.

@361370 olabilir, ben de coil whineım var diyen AMD kullanıcısı pek görmedim. En az sorun MSI Suprim serisinde yaşanıyormuş sanırım ama Suprim fiyatları da malum.

Benim arkadaşımdaki 6800XT de var. Maalesef şans işi bu. Ama CS:GO gibi yüksek FPS oyunlarda FPS sabitleyince azalıyor. Diğer oyunlarda ses bayağı az geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…