ROG STRIX RX 480 8G kod (43) hatası

MDGFires

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
E-Trade Commerce
Merhabalar değerli technopat.net üyeleri,
Birkaç gündür bilgisayarımda olan bir sıkıntı var, format attıktan sonra başıma gelen bir sıkıntı. Ekran kartım hiçbir şekilde devreye girmiyor. ASUS RX 480 8 GB ROG STRIX modeli ekran kartım var. Fakat ne yaptıysam, ne ettiysem bir türlü sorunu çözemedim. Yardımcı olmanızı temenni ediyorum.
görünntü1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ tık, sürücüyü güncelleştir.
Sanırım bu da olmadı.
Kesinlikle evet, oda sorunumu çözmedi. Eskiden bu kartı maden için kullanıyordum. Bios sıfırlama işlemi işimi görür mü diye düşündüm fakat icraata geçirmedim.
Yardımcı olabilecek bir babayiğit bulunur mu aranızda ?
Yardımcı olabilecek bir babayiğit var mı acaba ?
Sorunu çözdüm, ekran kartının biosunu ben mining yaparken rx 580 olarak kurmuştum ve modlamıştım. Bildiğiniz üzere 480 ile 580 arasında ki tek fark bios yolu ile hız aşırtma. Stock bios yükledim. Şu anda sıkıntısız çalışmakta ve driverda sıkıntı olmamakta. Aşağıda bıraktığım linkte en altta ki stock bios a dönüş kısmı var konunun altında ordan bu işlemleri sağlayabilirsiniz.
Konuyu kapatmıyorum, çözüme ulaşamayanlar yazsın ben yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı