Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 27 Mayıs 2023 #1 Merhaba. DxDiag'da görüntü belleği (VRAM) 4074 olarak gözükmekte. Paylaşılan bellekte 8149 olarak gözükmekte. Ben 8 GB diye almıştım kartı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2023
Merhaba. DxDiag'da görüntü belleği (VRAM) 4074 olarak gözükmekte. Paylaşılan bellekte 8149 olarak gözükmekte. Ben 8 GB diye almıştım kartı.
KS KS Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 27 Mayıs 2023 #11 tii dedi: Yetersiz geldiği durumlarda RAM'den alabileceği miktar o. Genişletmek için tıkla... yani örneğin 8 gb ekran kartı isteyen bir oyunda 8 gb a kadar çıkabiliyor mu Artı 0 Eksi
tii dedi: Yetersiz geldiği durumlarda RAM'den alabileceği miktar o. Genişletmek için tıkla... yani örneğin 8 gb ekran kartı isteyen bir oyunda 8 gb a kadar çıkabiliyor mu
Doğukan Çelik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 1.154 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ofis Elemanı 27 Mayıs 2023 #12 neXusTS dedi: Toplam 8 GB, 4 GB VRAM de oyuna ayırdığı miktar. Genişletmek için tıkla... Toplam 8 4 GB VRAM için ayırılan miktar mı? Dostum yanlış bilgi vermeyin lütfen. 4 GB ekran kartı boyutu 4 GB RAM'dan paylaşılan miktar toplamı 8 GB. Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Toplam 8 GB, 4 GB VRAM de oyuna ayırdığı miktar. Genişletmek için tıkla... Toplam 8 4 GB VRAM için ayırılan miktar mı? Dostum yanlış bilgi vermeyin lütfen. 4 GB ekran kartı boyutu 4 GB RAM'dan paylaşılan miktar toplamı 8 GB.
KS KS Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 27 Mayıs 2023 #13 Doğukan Çelik dedi: Toplam 8 4 GB VRAM için ayırılan miktar mı? Dostum yanlış bilgi vermeyin lütfen. 4 GB ekran kartı boyutu 4 GB RAM'dan paylaşılan miktar toplamı 8 GB. Genişletmek için tıkla... yani bir sıkıntı yok demi 8 gb Artı 0 Eksi
Doğukan Çelik dedi: Toplam 8 4 GB VRAM için ayırılan miktar mı? Dostum yanlış bilgi vermeyin lütfen. 4 GB ekran kartı boyutu 4 GB RAM'dan paylaşılan miktar toplamı 8 GB. Genişletmek için tıkla... yani bir sıkıntı yok demi 8 gb
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 27 Mayıs 2023 #14 Geliyoruminceince dedi: yani bir sıkıntı yok demi 8 gb Genişletmek için tıkla... Hayır, ekran kartınız 4 GB, yetersiz kaldığında aldığı RAM ile 8GB'ye çıkabiliyor sadece. Artı 0 Eksi
Geliyoruminceince dedi: yani bir sıkıntı yok demi 8 gb Genişletmek için tıkla... Hayır, ekran kartınız 4 GB, yetersiz kaldığında aldığı RAM ile 8GB'ye çıkabiliyor sadece.
GGHOST Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 2.068 Çözümler 5 27 Mayıs 2023 #15 GPU zden baksaniz daha saglikli olur. Artı 0 Eksi
KS KS Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 27 Mayıs 2023 #16 tii dedi: Yetersiz geldiği durumlarda RAM'den alabileceği miktar o. Genişletmek için tıkla... kanka tam olarak şimdi ekran kartım 4 gb değil mi oyunlarda filan 4 gb kullanacak örneğin 8 gb ekran kartı bir isteyen oyunda 4 gb verebilecek bana o 8 gb ne oluyor Artı 0 Eksi
tii dedi: Yetersiz geldiği durumlarda RAM'den alabileceği miktar o. Genişletmek için tıkla... kanka tam olarak şimdi ekran kartım 4 gb değil mi oyunlarda filan 4 gb kullanacak örneğin 8 gb ekran kartı bir isteyen oyunda 4 gb verebilecek bana o 8 gb ne oluyor
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 27 Mayıs 2023 #17 Artı 0 Eksi
KS KS Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 27 Mayıs 2023 #18 bir garip sauron dedi: Eki Görüntüle 1796123 Genişletmek için tıkla... orayı halletik kanka benim merak ettiğim şey şimdi yetersiz kaldığında 8 gb a çıkıyor sanırım doğrumu kart tii dedi: Yetersiz geldiği durumlarda RAM'den alabileceği miktar o. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi baktım ekran kartının üstünde bilgiler + olarak o8g gibi bir şey yazıyor Son düzenleme: 27 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
bir garip sauron dedi: Eki Görüntüle 1796123 Genişletmek için tıkla... orayı halletik kanka benim merak ettiğim şey şimdi yetersiz kaldığında 8 gb a çıkıyor sanırım doğrumu kart tii dedi: Yetersiz geldiği durumlarda RAM'den alabileceği miktar o. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi baktım ekran kartının üstünde bilgiler + olarak o8g gibi bir şey yazıyor
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 27 Mayıs 2023 #19 Geliyoruminceince dedi: orayı halletik kanka benim merak ettiğim şey şimdi yetersiz kaldığında 8 gb a çıkıyor sanırım doğrumu kart hocam şimdi baktım ekran kartının üstünde bilgiler + olarak o8g gibi bir şey yazıyor Genişletmek için tıkla... Bu bölümü böyle komple atar mısın? Artı 0 Eksi
Geliyoruminceince dedi: orayı halletik kanka benim merak ettiğim şey şimdi yetersiz kaldığında 8 gb a çıkıyor sanırım doğrumu kart hocam şimdi baktım ekran kartının üstünde bilgiler + olarak o8g gibi bir şey yazıyor Genişletmek için tıkla... Bu bölümü böyle komple atar mısın?
KS KS Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 27 Mayıs 2023 #20 tii dedi: Eki Görüntüle 1796129 Bu bölümü böyle komple atar mısın? Genişletmek için tıkla... + olarak baktığımda googleye yazdığımda ROG Strix Radeon™ RX570 OC edition 8GB GDDR5, PC oyunları dünyasına adım atmanızı sağlıyor. diye çıkıyor tam olarak ekran kartının üstündeki şeyleri yazdığımda Yazan şey rog-strix-rx 570-O8G Artı 0 Eksi
tii dedi: Eki Görüntüle 1796129 Bu bölümü böyle komple atar mısın? Genişletmek için tıkla... + olarak baktığımda googleye yazdığımda ROG Strix Radeon™ RX570 OC edition 8GB GDDR5, PC oyunları dünyasına adım atmanızı sağlıyor. diye çıkıyor tam olarak ekran kartının üstündeki şeyleri yazdığımda Yazan şey rog-strix-rx 570-O8G