ROG STRIX Scope NX TKL Deluxe alınır mı?

Alınabilir ama bu fiyatlarda hotswap ozelligi ararim ben. Ayrica Wireless'ta degil. Tek artisi Switch'leri ve ROG ismi. Latency olarak da mukemmel bir klavye degil ama gideri var.
Hocam 1300 TL'ye Redragon klavyeler varken bu klavyenin 1.200 TL alınabilmesi resmen bedava demek. Hem ASUS kalitesi, hem klavyenin kendi kalitesi hem de bilek desteğine sahip olması bile kafadan 2.500 TL gibi fiyatlar demek. Yanlış yönlendirme olabilir ama hiçbir şey yapmasan 1.200 TL satın alır 1-2 ay sonra 2.000 TL'ye satar kâr edersin :D

Hocam 1300 TL'ye Redragon klavyeler varken bu klavyenin 1.200 TL alınabilmesi resmen bedava demek. Hem ASUS kalitesi, hem klavyenin kendi kalitesi hem de bilek desteğine sahip olması bile kafadan 2.500 TL gibi fiyatlar demek. Yanlış yönlendirme olabilir ama hiçbir şey yapmasan 1.200 TL satın alır 1-2 ay sonra 2.000 TL'ye satar kâr edersin :D
Kutuyu hiç açmayıp 2000'e satıp üstüne biraz ekleyip custom alırdım bu arada YTD :D

Bu klavyeler daha tercih edilesi benim icin. ASUS Kalitesi diye bir seyde bence yok. Klavye piyasasinda ASUS'tan cok daha kaliteli bir suru marka var.

Bu klavyeler daha tercih edilesi benim icin. ASUS Kalitesi diye bir seyde bence yok. Klavye piyasasinda ASUS'tan cok daha kaliteli bir suru marka var.

TKL değil yalnız, TKL olanlar pahalı. Aigo'nun ucuz (her şey dahil 1100 TL, yine yakın fiyat)olma sebebi de zaten ışık olmaması. Onun dışında SK61 gayet güzel fakat %60 sevenler için güzel, TKL alacaklar için değil. Royal Kludge ise ASUS ile karşılaştırılmamalı bile bence, switchleri ortalamanın altında çünkü RK'nin. Yine de en mantıklısı üstte dendiği gibi, alıp satılması. Böylece üstüne 200 300 koyup daha custom alınabilir, bence.
Yoksa ben de katılıyorum, hotswap alınması gerekli. ASUS ben de almazdım fakat satacak olsam %100 alırdım, kullanım için bilemiyorum ama fiyat çok ucuz, ucuz da değil olması gerektiği fiyat.

Alınır mı Acaba arkadaşlar ne dersiniz veya Max 1500 TL'ye kadar başka bir klavye öneriniz var mı?
Alın geçin bizzat ben kullanmıştım zamanında 2.500 TL'ye satın alıp. Gayet konforlu bir klavye, bilek desteği de oldukça yumuşak ve kabarıktı. Bu fiyata bedava hocam fiyatın düşüklüğü sizi aldatmasın bu klavyenin ederi en az 2.000 TL şu anda.

Bu tür klavyelerin sorunlu PCBleri oluyor genelde. 6-7 ay sonra double typing veya tuş basmama sorunu oluyor. Switch değişimi de çözüm getirmiyor çünkü sorun switchten değil. Garanti konusu da belirsiz olduğu için ortada kalıyorsun. Kenara koyuyorsun klavyeyi. Bende bu şekilde 2 klavye mevcut.
Evet guzel gozukuyorlar kesinlikle ancak tek bir google aramasiyla yeni olan aigo a100 icin bile pcb sorunlarini gordum. Bu tur markalarin kalite kontrolu diye bir sey soz konusu degil bu sebeple baya kumar oluyor sanirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı