Toprak_Devrim Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 Merhaba klavye almak istiyorum. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? 1. ASUS ROG STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe ROG RX Red Optik Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 2. ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi | ITOPYA Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2023
Merhaba klavye almak istiyorum. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? 1. ASUS ROG STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe ROG RX Red Optik Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 2. ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi | ITOPYA
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #2 RX TKL seçerdim şahsen.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #3 Toprak_Devrim dedi: Merhaba klavye almak istiyorum. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? 1. ASUS ROG STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe ROG RX Red Optik Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 2. ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Karar verdiniz mi?
Toprak_Devrim dedi: Merhaba klavye almak istiyorum. Bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? 1. ASUS ROG STRIX Scope RX TKL Wireless Deluxe ROG RX Red Optik Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA 2. ASUS ROG STRIX FLARE II ROG NX Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi | ITOPYA Genişletmek için tıkla... Karar verdiniz mi?
Toprak_Devrim Centipat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 Nobilium dedi: Karar verdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hala vermedim