wormanizer
Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 ay önce aldığım ASUS ROG STRIX X570-E model anakartımda 2 adet ARGB girişi bulunmakta. Thermaltake V200 modelli kasamın ARGB fanlarını bu ARGB girişlerinden birine bağlayıp ilk günden beri sorunsuzca kullanıyordum ta ki düne kadar. Dün bilgisayarı açtığımda ARGB fanların birinin LED'lerinden sadece yarısının yandığını gördüm. Acaba sorun fanlarda mı diye düşünüp kasayı yazılımdan kontrolcüye geçirdim ve fanların sıkıntısız olarak çalıştığını gördüm. Sonra ARGB kablosunu anakarttaki diğer ARGB girişine taktığımda onda da sorun yoktu. Yani problem büyük ihtimal o ARGB girişinde. Sizce sorun tam olarak ne olabilir? Bir de satın alınan ürün ilk 6 ay içinde arıza yaparsa değişim isteme hakkımız var diye biliyorum. Garantiye gönderince onarım yerine direkt değişim talebinde bulunmak istiyorum çünkü ürün henüz 2 aylık ve garantiye gönderdiğim ürünlerin çoğu zaman bir sürü çizikle ve farklı sorunlarla geldiği oldu. Sizce sorun tam olarak ne olabilir ve bu konudaki tavsiyeleriniz neler acaba?