ROG STRIX XG249cm vs AOC 24G2zu

• Konuyu başlatan miu_q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.810
Yoktur. Şu ana kadar bir olumsuzluk duymadım. Hem XG249CM daha yeni bir monitör. Dell monitörü de düşünebilirsiniz 27 inç güzel oluyor. e-spor oyunlarında günlük 6-7 saat geçiriyorsanız AOC alın. Fakat 27 inçte güzel film/dizi izlenilir.
Siz ne tercih ettiniz sizin konunuzuda gördüm? Memnun musunuz aldığınızdan ikisinden birini tercih ettiyseniz eğer.

Siz ne tercih ettiniz sizin konunuzuda gördüm? Memnun musunuz aldığınızdan ikisinden birini tercih ettiyseniz eğer.
Benim Asus VG27AQ monitörüm var. İkisinden birini kullanmadım. 27inç monitör güzel oluyor fakat ben e-spor çok oynamam. Arada agalarla cs, sonra valo oynar. Çıkarız. Bu yüzden 27 inç tercih ettim. 27 güzel olur fakat uzakta kullanmanız lazım. Cidden büyük. Ben en az 60cm uzağıma koyup kullanıyorum.

Benim Asus VG27AQ monitörüm var. İkisinden birini kullanmadım. 27inç monitör güzel oluyor fakat ben e-spor çok oynamam. Arada agalarla cs, sonra valo oynar. Çıkarız. Bu yüzden 27 inç tercih ettim. 27 güzel olur fakat uzakta kullanmanız lazım. Cidden büyük. Ben en az 60cm uzağıma koyup kullanıyorum.
Anladım hocam güzel günlerde kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı