ROG STRIX XG27VQ alınır mı?

Eideneeth

Femtopat
Arkadaşlar, soru çok net. Detaylı olarak inceleyebilmeniz için link bırakıyorum:

Asus Rog Strix XG27VQ 27" Full HD 144Hz 4ms Extreme Low Motion Blur Adaptive-Sync (FreeSync™) Kavisli Gaming Monitör incehesap.com.

Oynadığım oyunlar: R6 / Valorant / Formula 1 2020 / Apex Legends / CoD Warzone / Rocket League / hades / CS / Mount and Blade Bannerlord vs. yani oyun yelpazem geniştir. Her şeyi oynarım, sınırım yoktur. Ortalama FPS olarak ise 144 Hz için FPS değerlerim yeterli.

Monitörden tek korkum ghosting olması. Eski monitörüm Zowie XL2411k idi ve renkler iyi olmadığı için değiştirmeye karar verdim ve alacağım bu monitörde VA panel renk konusunda tatmin olur muyum sizce?

Yukarıdaki aynı kriterler geçerli olarakdan bir alternatifim daha var ve isterseniz siz de önerebilirsiniz, sitede daha yeni olduğum için başlığı değiştirme kısmını bulamadım aslında XG27vq vs başka monitör isimleri koyacaktım da / diğer alternatifim ise bu:
https://www.hepsiburada.com/msi-opt...sync-full-hd-ips-led-monitor-p-HBCV000003LNFC

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı