- Makaleler
 - 42

Z390 Extreme ile Master arasında o kadar fark yok.
Fiyat farkına değmez.

Fiyat farkına değmez.
Almayın. Durduk yere güç almamaya başladı. Sistem çalışmadı. MSI teknik servisine gönderim onlar da hata olduğunu düşündü ve para iadesini uygun gördüMSI Pro Carbon anakartınızı neden iade ettiniz ? Ben toplayacağım sistemimde MSI Z390 Pro Gaming AC modelini almayı düşünüyorum.
xtreme alamam zaten kasaya sığmazZ390 Extreme ile Master arasında o kadar fark yok.
Fiyat farkına değmez.
CORSAIR RM1000X yani varZaten 3 bin TL fark var ona değmezdi.
Master yeterli hocam bu arada PSU 2 adet 8 pin CPU bağlantısı var mı?
Almayın. Durduk yere güç almamaya başladı. Sistem çalışmadı. MSI teknik servisine gönderim onlar da hata olduğunu düşündü ve para iadesini uygun gördü
Teşekkür ederim ancak kafamda şöyle bir soru işareti var ana-kartın soğutma bloğunun kalınlığı ekran kartı montajını etkilemez de mİ?Güzel bileşenler yeni anakart şimdiden hayırlı olsun.
Yani tabii ki sadece benim yaşadığım bir sıkıntı olabilir ama BIOS kısmında da sıkıntılar varPeki bu yalnızca sizin yaşadığınız bir sorun olamaz mı yoksa bu sorun genel olarak MSI'nin bu modellerinde yaşanıyor mu ?
Başkan sağol vallahaOnu ayarlamışlardır ölçü olarak.
Hocam eğer bu mağazalara yakınsan daha ucuza alabilirsin.
Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yani tabii ki sadece benim yaşadığım bir sıkıntı olabilir ama BIOS kısmında da sıkıntılar var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.