Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 21 Kasım 2019 #11 Z390 Extreme ile Master arasında o kadar fark yok. Fiyat farkına değmez.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 21 Kasım 2019 #12 Kızagan Tengri dedi: MSI Pro Carbon anakartınızı neden iade ettiniz ? Ben toplayacağım sistemimde MSI Z390 Pro Gaming AC modelini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Almayın. Durduk yere güç almamaya başladı. Sistem çalışmadı. MSI teknik servisine gönderim onlar da hata olduğunu düşündü ve para iadesini uygun gördü Mithat Berhan dedi: Z390 Extreme ile Master arasında o kadar fark yok. Fiyat farkına değmez. Genişletmek için tıkla... xtreme alamam zaten kasaya sığmaz
Kızagan Tengri dedi: MSI Pro Carbon anakartınızı neden iade ettiniz ? Ben toplayacağım sistemimde MSI Z390 Pro Gaming AC modelini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Almayın. Durduk yere güç almamaya başladı. Sistem çalışmadı. MSI teknik servisine gönderim onlar da hata olduğunu düşündü ve para iadesini uygun gördü Mithat Berhan dedi: Z390 Extreme ile Master arasında o kadar fark yok. Fiyat farkına değmez. Genişletmek için tıkla... xtreme alamam zaten kasaya sığmaz
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 21 Kasım 2019 #13 Zaten 3 bin TL fark var ona değmezdi. Master yeterli hocam bu arada PSU 2 adet 8 pin CPU bağlantısı var mı?
Zaten 3 bin TL fark var ona değmezdi. Master yeterli hocam bu arada PSU 2 adet 8 pin CPU bağlantısı var mı?
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 21 Kasım 2019 #14 Mithat Berhan dedi: Zaten 3 bin TL fark var ona değmezdi. Master yeterli hocam bu arada PSU 2 adet 8 pin CPU bağlantısı var mı? Genişletmek için tıkla... CORSAIR RM1000X yani var
Mithat Berhan dedi: Zaten 3 bin TL fark var ona değmezdi. Master yeterli hocam bu arada PSU 2 adet 8 pin CPU bağlantısı var mı? Genişletmek için tıkla... CORSAIR RM1000X yani var
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 21 Kasım 2019 #15 Güzel bileşenler yeni anakart şimdiden hayırlı olsun.
Kızagan Tengri Decapat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Kasım 2019 #16 denizsevim dedi: Almayın. Durduk yere güç almamaya başladı. Sistem çalışmadı. MSI teknik servisine gönderim onlar da hata olduğunu düşündü ve para iadesini uygun gördü Genişletmek için tıkla... Peki bu yalnızca sizin yaşadığınız bir sorun olamaz mı yoksa bu sorun genel olarak MSI'nin bu modellerinde yaşanıyor mu ?
denizsevim dedi: Almayın. Durduk yere güç almamaya başladı. Sistem çalışmadı. MSI teknik servisine gönderim onlar da hata olduğunu düşündü ve para iadesini uygun gördü Genişletmek için tıkla... Peki bu yalnızca sizin yaşadığınız bir sorun olamaz mı yoksa bu sorun genel olarak MSI'nin bu modellerinde yaşanıyor mu ?
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 21 Kasım 2019 #17 Mithat Berhan dedi: Güzel bileşenler yeni anakart şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ancak kafamda şöyle bir soru işareti var ana-kartın soğutma bloğunun kalınlığı ekran kartı montajını etkilemez de mİ?
Mithat Berhan dedi: Güzel bileşenler yeni anakart şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ancak kafamda şöyle bir soru işareti var ana-kartın soğutma bloğunun kalınlığı ekran kartı montajını etkilemez de mİ?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 21 Kasım 2019 #18 Onu ayarlamışlardır ölçü olarak. Hocam eğer bu mağazalara yakınsan daha ucuza alabilirsin. Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Onu ayarlamışlardır ölçü olarak. Hocam eğer bu mağazalara yakınsan daha ucuza alabilirsin. Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 21 Kasım 2019 #19 Kızagan Tengri dedi: Peki bu yalnızca sizin yaşadığınız bir sorun olamaz mı yoksa bu sorun genel olarak MSI'nin bu modellerinde yaşanıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Yani tabii ki sadece benim yaşadığım bir sıkıntı olabilir ama BIOS kısmında da sıkıntılar var Mithat Berhan dedi: Onu ayarlamışlardır ölçü olarak. Hocam eğer bu mağazalara yakınsan daha ucuza alabilirsin. Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Başkan sağol vallaha vericektik 2500 kağıt
Kızagan Tengri dedi: Peki bu yalnızca sizin yaşadığınız bir sorun olamaz mı yoksa bu sorun genel olarak MSI'nin bu modellerinde yaşanıyor mu ? Genişletmek için tıkla... Yani tabii ki sadece benim yaşadığım bir sıkıntı olabilir ama BIOS kısmında da sıkıntılar var Mithat Berhan dedi: Onu ayarlamışlardır ölçü olarak. Hocam eğer bu mağazalara yakınsan daha ucuza alabilirsin. Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Gigabyte Z390 AORUS MASTER Intel Z390 Socket 1151 DDR4 4400MHz(O.C.) Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Başkan sağol vallaha vericektik 2500 kağıt
Kızagan Tengri Decapat Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Kasım 2019 #20 denizsevim dedi: Yani tabii ki sadece benim yaşadığım bir sıkıntı olabilir ama BIOS kısmında da sıkıntılar var Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, peki yanıtlarınız için sağ olun, sorularım konu dışı olduğundan sürdürüp rahatsızlık vermek istemem, iyi akşamlar dilerim.
denizsevim dedi: Yani tabii ki sadece benim yaşadığım bir sıkıntı olabilir ama BIOS kısmında da sıkıntılar var Genişletmek için tıkla... Anlıyorum, peki yanıtlarınız için sağ olun, sorularım konu dışı olduğundan sürdürüp rahatsızlık vermek istemem, iyi akşamlar dilerim.