Ahmet AA
Hectopat

ROG Swift OLED PG27AQDM monitörümde G-Sync açtığımda beyaz titremeler ve FPS dalgalanmaları oluyor, aynı zamanda monitörün OSD ekranında da o FPS dalgalanmaları anlık olarak değişirken gözüjüyor. LoL oynarken 600 FPS aldıgında yırtılıyor, Dying Light oynarken siyahlar hafif beyaz olup değişiyor ve bu sadece G-Sync açıldığında oluyor. Sizce ne yapmalıyım bunun bir çözümü var mı?

www.technopat.net

Bu arkadaşın konusunda ki aynı problem sanırım fikir açısından yardımcı olmak için ekliyorum.
Aynı zamanda

Bu videoda da aynı monitörde aynı sorun yaşanması söz konusu.
Konu hakkında bilgili üyelerin yorumlarına ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bu videoyuda ekliyorum OSD ekranındaki dalgalanmayı anlık gösteriyor sorun tam olarak bu ve bir çözümü var mı çok merak edşyorum duruma göre iade etmek zorunda kalacağım.

Çözüldü: Adaptive Sync monitörde G-Sync açılınca flickering ve FPS düşüşü
Öncelikle herkese selam,  Monitörüm. AOC C27g2AE 27" 165 Hz 1ms Full HD FreeSync Curved oyuncu monitörü Sistem özellikerim:  AMD Ryzen 5 3500 MPK am43.60GHz 16MB fanlı işlemci.  MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX anakart   Apacer Panther 8 GB DDR4 3000MHz CL16 (2x8GB) Black-Silver RAM...
				Aynı zamanda
Bu videoda da aynı monitörde aynı sorun yaşanması söz konusu.
Konu hakkında bilgili üyelerin yorumlarına ihtiyacım var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bu videoyuda ekliyorum OSD ekranındaki dalgalanmayı anlık gösteriyor sorun tam olarak bu ve bir çözümü var mı çok merak edşyorum duruma göre iade etmek zorunda kalacağım.

Son düzenleme: