ROG Zephyrus GA401QE vs TUF FX516PM vs STRIX G513QM

Bütçe
25000

xichtn

Kilopat
Daha fazla  
  • ASUS ROG Zephyrus GA401qe.
  • ASUS TUF FX516PM-HN025
  • ASUS ROG STRIX G513QM-HQ358
    Bu biraz daha pahalı değer mi ekstra para vermeye)

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS ROG STRIX G513QM-HQ358 öneririm kesinlikle, bu modelin alt modellerinden birisini kullanıyorum, bana mısın demedi. Zaten diğerlerine nazaran daha hafif ve görünümü de güzel.

Asus ROG Zephyrus G15 var hem okulda hem oyun icin cok rahat kullaniyorum. Zephyrus olani öneririm oyun oynarken kasa diger Leptoplara göre daha sicak oluyor fakat monitöre baglayip ayri klavye maus ile oynuyorsan bir sorun degil ben de o sekilde kullaniyorum oyun oynarken.

Oyun için ROG Zephyrus önermem çünkü ekran kartının TDP değeri düşük oluyor ROG Strix'e göre. Bunu yapmalarının sebebi ise hem uzun süre pilde kullanım sunmak istemeleri hem de ısınma olmaması için.
Gündelik kullanım için ROG Zephyrus iyidir. Fakat ağır işlerde veya oyunlarda ROG Strix çok çok daha iyi olacaktır.

alttaki laptop bu mu fiyat olarak arada uçurum var çünkü max bütçen 25 ise. https://www.hepsiburada.com/asus-ro...-wqhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00000C9Z3Q
hocam teşhir ürünü alacağım bu değil bu 2k

Oyun için ROG Zephyrus önermem çünkü ekran kartının TDP değeri düşük oluyor ROG Strix'e göre. Bunu yapmalarının sebebi ise hem uzun süre pilde kullanım sunmak istemeleri hem de ısınma olmaması için.
Gündelik kullanım için ROG Zephyrus iyidir. Fakat ağır işlerde veya oyunlarda ROG Strix çok çok daha iyi olacaktır.
sağ olun hocam teşekkür ederim

Teşhir alacağım bunlar var hocam o yüzden seçenek sundum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı