Rogue Company vs Assassin Creed Odyssey

Adrestia

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games yaz indirimlerinden bu iki oyundan birisini almayi dusunuyorum. Hangisini almaliyim sizce sistemime gore? Kararsiz kaldim. Sistemim: ASUS N550JK / Intel i7 4700HQ / GTX850M / 12 GB DDR3 RAM / 500 GB SanDisk H3500G SSD / HGST 1.4 TB 5400 RPM HDD / SteelSeries Rival 110 / fantech K611L / Rampage styles 7.1 / Logitech F310 Gamepad.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Epic Games yaz indirimlerinden bu iki oyundan birisini almayi dusunuyorum. Hangisini almaliyim sizce sistemime gore? Kararsiz kaldim.
Rogue Company ücretsiz diye biliyorum ben. Eğer ek paketler ile almayı düşünüyorsanız ve oyuna gerçekten etki edip, güzelleştirecekse alın. Eğer tersi bir durum varsa Odyssey almanızı tavsiye ederim.

Sisteminiz nedir? AC oyunu daha güzel bence.
Sistemim:

ASUS N550JK / INTEL I7 4700HQ / GTX850M / 12 GB DDR3 RAM / 500 GB SANDISK H3500G SSD / HGST 1.4 TB 5400 RPM HDD
Rogue Company ücretsiz diye biliyorum ben. Eğer ek paketler ile almayı düşünüyorsanız ve oyuna gerçekten etki edip, güzelleştirecekse alın. Eğer tersi bir durum varsa Odyssey almanızı tavsiye ederim.
Hocam Starter paketi de 49 TL ucretsiz degilmis baktim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rogue Company ücretsiz olacak hocam. Şu an betada olduğu için böyle paketler şeklinde erken erişim gibi satılıyor. AC alın sonradan Rogue Company ücretsiz olacak zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı