Roguelike oyun önerisi

Aklıma geldikçe yazıyorum :) The Rogue Prince of Persia'ydı sanırım adı. Dead Cells'in yapımcılarından, Ubisoft'un oyunu. Az önce bahsi geçen Hollow Knight, Dead Cells, Have Nice Death gibi metroidvaniamsı.

Öncelikle Hades diyelim. Klasik sonuçta, söylenmeden olmaz. Aksiyon tarzına yakın olarak Binding of İsaac, Enter the Gungeon, Children of Morta önerebilirim. Hafif muhtarlık da yaptığımız Cult of the Lamb yine güzel oyundur. Diğer oyunlardan çok başka olarak Balatro öneririm. Güzel bir kart oyunudur. Başına oturdun mu kalkılmayacak türden bir oyun, harbi sarıyor. Bir de oynaması biraz zor ama Noita öneririm. Alıştın mı, tadına doyum olmuyor.
Sen yazınca aklıma geldi cult of the lambi şiddetle öneririm, çok iyi oyundur. Ubisoftun thw rogue prince of persia'yı hiç beğenmedim deadcells kadar akıcı oynayışı yok ve bölüm dizaynıda güzel değil.

Sen yazınca aklıma geldi cult of the lambi şiddetle öneririm, çok iyi oyundur. of persia'yı hiç beğenmedim deadcells kadar akıcı oynayışı yok ve bölüm dizaynıda güzel değil.
Doğruyu söylemek gerekirse, oynamadım. Dead Cells'e benzerliğinden dolayı çok konuşuluyordu ve ks de Dead Cells'ten bahsetmiş, o yüzden yazdım.

Vampire Survivors
Arkadaşlar zaten yazmışlar, ben de bunu vurgulayayım:
Çok basit ve akıcı bir şekilde oynanıyor ve çok bağlayıcı. Pek çok DLC de çıktı. Grafikler/karakterler, eski Castlevania oyunlarına atıfta bulunuyor, zaten DLC'lerden bir tanesi bu isimi (Vampire Survivors: Ode to Castlevania) taşıyor. Ben oynadım/oynuyorum, bir göz atmanızı öneririm.

Halls of Torment
VS ile çok benzer bir oynanışa sahip, ve karanlık atmosfer olarak da Diablo ve Diablo II'ye atıfta bulunuyor. NPC'ler ile dialog ekranları, bazı haritalardaki müzikler de Diablo'yu andırıyor. Ben oynadım/oynuyorum, bir göz atmanızı öneririm.

Ravenswatch
Bunu oynamadım, ama radarımda. Bu türdeki önemli oyunlardan biri olan Hades'e benzer.

Aklıma gelirse tekrar yazarım. Keyifli oyunlar !

Son dönem roguelike/roguelite oyun türleri çok fazla ilgimi çekmeye başladı.

Rogue legacy 2 ve Dead Cells oynadım. Benzer oyunlar önerebilirseniz çok güzel olur. DualShock desteği olması en önemlisi. Dil veya ücret önemli değil.

Hades 1 2, Deathloop, Rogue legacy 1, Katana Zero, enter the gungeon, brotato, The Binding of Isaac, balatro, Risk of Rain 2, colt canyon, cult of the lamb, Children of Morta, Darkest Dungeon, vampire survivors, karate survivors, spelunky 1 2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden de bu iki öneri olsun. Gunfire Reborn ve Into the Necrovale.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı