Roleplay oyun önerisi

Emre7703

Centipat
Daha fazla  
SA-MP ile başladım, Rage:MP'de oynuyorum şimdi de. GTA 5'te epey deneyim edindim FiveM falan olsun. Böyle kaliteli ve güzel rol dönen başka hangi oyunlar var? Bilenlerden tavsiye almayı isterim, hem sunucu olarak hem de oyun olarak tavsiyeleri bekliyorum. Roleplay oyunları olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sa-MP ile başladım, Rage:MP'de oynuyorum şimdi de. GTA 5'te epey deneyim edindim FiveM falan olsun. Böyle kaliteli ve güzel rol dönen başka hangi oyunlar var? Bilenlerden tavsiye almayı isterim, hem sunucu olarak hem de oyun olarak tavsiyeleri bekliyorum. Roleplay oyunları olarak.

RDR2 de güzel hard birkaç sunucu var.

Arma 3 var ondada roleplay olayı GTA'dakine göre farklı dönüyor onun dışında Sims 4 kısmı roleplay sayılabilir illaha GTA tarzı diyorsanız Watch Dogs 2 Online bağlantı ile görevler yapabiliyorsun Roleplay tadı vermezsede eğlendirir onun dışında Red Dead Redemption 2 sunucularına bakabilirsın.

SAMP falan oynayıp o tadı aldıktan sonra diğerleri kesmiyor maalesef. SAMP Türkiye de ölü vaziyette şu an, 400-500+ çeken sunucuların çoğu bot oluyor. İngilizceniz varsa LSRP öneririm, belli bir dönem oynayıp gerçekten keyif almıştım LSRP'de dönen rolden. SAMP sunucuları şu an 100 kişi falan.

SAMP falan oynayıp o tadı aldıktan sonra diğerleri kesmiyor maalesef. SAMP Türkiye de ölü vaziyette şu an, 400-500+ çeken sunucuların çoğu bot oluyor. İngilizceniz varsa LSRP öneririm, belli bir dönem oynayıp gerçekten keyif almıştım LSRP'de dönen rolden. SAMP sunucuları şu an 100 kişi falan.
2015-2020 Türkiye SA:MP'ın prime dönemi idi, Safari RP de yıllarım geçti, dediğin gibi SAMP oynadıktan sonra o tadı aldıktan sonra başka oyunlardan haz alamıyorsun, fivemdekilerde rol yapıyoruz zannediyorlar..

RDR2 de güzel hard birkaç sunucu var.
RDR2'de Türk rol sunucuları var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı