Rollercoin güvenli midir?

Reis taktik verir misin ilk başladığımızda ne yapmamız lazım hangi coini kasmamız lazım.
Şuan başlama daha iyi kardeşim.
Sisteme bakayım dedim, berbat olmuş. Oyun oynayarak kazanman imkansız diyebilirim, 5 sene önce ben oynarken ciddi miktarda kazanıyorum ancak şuan kazanç; 5 sene öncesine göre azımsanmayacak miktarda düşmüş.

İlla ki de yapacam diyorsan en başlarda RLT kaz, madenci al, RLT kaz, madenci al...

Bir de bu anket kısmın'da bana hiç anket gelmiyor anketlere yalan cevap versek oluyor mu ya da gerçek mi cevap vereceğiz.

Bir de bu anket kısmın'da bana hiç anket gelmiyor anketlere yalan cevap versek oluyor mu ya da gerçek mi cevap vereceğiz.
Sürekli aynı cevapları ver. Sahte cevap verdiğin sistem tarafından tespit edilirse belli bir süre hiç anket alamazsın.

Sürekli aynı cevapları ver. Sahte cevap verdiğin sistem tarafından tespit edilirse belli bir süre hiç anket alamazsın.

Ben kazım'da 1 rlt ye dahi ulaşamadım nasıl madenciler tercih etmem lazım madencilerin hepsini 2 el olarak mı alacağım.

Ben kazım'da 1 rlt ye dahi ulaşamadım nasıl madenciler tercih etmem lazım madencilerin hepsini 2 el olarak mı alacağım.
Evet. Sıfır madenci almanın verdiği hiçbir avantaj yok. Haftalık gelen oyun oynama ile yapılan görevleri de unutmayın, asıl güç oradan geliyor.

Konuyu hortlatmış gibi olmayım ama, şuan ne durumdasınız arkadaşlar. Benim daha 2. günüm.

Konuyu hortlatmış gibi olmayım ama, şuan ne durumdasınız arkadaşlar. Benim daha 2. günüm.
Saldım gittim. Emek vermeye değmez. Parası olan gün geçtikçe daha çok kazanıyor, olmayan daha da az kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…