Rollercoin ile para kazanmak

Benim de şu an 560k th var ama her gün oynuyorum bırakmıyorum. Bugün biraz az oynadım 3K falan düşmüştü. Biraz zor açıkçası.

Boşuna uğraşmayın kayıt olalı 1 hafta olmadı daha dün 16k küsur TH vardı şimdi 2600 olmuş. 1 hafta değiş her gün düşüyor güç. Zamanınızı boşuna harcamayın.

Boşuna uğraşmayın kayıt olalı 1 hafta olmadı daha dün 16k küsur TH vardı şimdi 2600 olmuş. 1 hafta değiş her gün düşüyor güç. Zamanınızı boşuna harcamayın.
Hocam galiba 60 oyun oynamak gibi bir şey vardı, o zaman gücünüz azalmıyor galiba(tam bilmiyorum). Bu arada benim de gücüm 10 TH azalmış.

Oyun oynadıkça size bilgisayar veriyor, bilgisayarınız ne kadar iyiyse oynayıp aldığınız gücün süresi o kadar uzun sürüyor. İlk bilgisayarla oynadığınızda kazandığınız güç 24 saat kalıyor, oyun oynadıkça bilgisayar veriyor ve gücün sizde kalma süresi 3 gün, 5 gün, 7 gün şeklinde uzuyor 7 günden daha fazla durabiliyor mu bilmiyorum.

SAT birimi ile satılan minerları almak mantıklı mı? Gh/s ile th/s arasında nasıl bir fark var?

Sat birimi ile satılan minerları almak mantıklı mı? Gh/s ile th/s arasında nasıl bir fark var?

1 kh / S, saniyede 1.000 (bin) Karma.
1 mh / S, saniyede 1.000. 000 (bir milyon) Karma'dır.
1 gh / S, saniyede 1.000. 000. 000 (bir milyar) Karma'dır.
1 th / S, saniyede 1.000. 000. 000. 000 (bir trilyon) Karma'dır.
1 ph / S, saniyede 1.000. 000. 000. 000. 000 (bir katrilyon) Karma'dır.
1 eh / S, saniyede 1.000. 000. 000. 000. 000. 000 (bir quintilyon) Karma'dır.

Oyunu bilgisayardan oynayınca elektrik masrafı gibi olaylar var mı? Uzun süredir oynayanlar yazabilir mi?

Biraz geç olacak hocam ama ben 3 gündür oynuyorum 130 th ye gelince oyuna girmedim daha demin girdiğimde ise paramın arttığını gördüm yani oyuna girmeden de kasabiliyorsunuz sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı