Rolls-Royce Cullinan Daisy Tanıtıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Rolls-Royce Cullinan Daisy

Rolls-Royce Motor Cars, son Bespoke (özel üretim) siparişi olan Cullinan Daisy’yi tanıtıyor. Bu benzersiz Black Badge Cullinan Series II’da müşterinin doğa yürüyüşü ve açık hava sporlarına olan sevgisi yansıtılıyor. Müşterinin High Tatras Dağları’ndaki en sevdiği patikada bulunan papatya tarlasından ilham alınan Cullinan Daisy, farklı koşullarda gelişen bir papatya gibi dayanıklılığı ve azmi temsil ediyor. Açık […]

Devamı: Rolls-Royce Cullinan Daisy Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Rolls-Royce Cullinan Daisy

Rolls-Royce Motor Cars, son Bespoke (özel üretim) siparişi olan Cullinan Daisy’yi tanıtıyor. Bu benzersiz Black Badge Cullinan Series II’da müşterinin doğa yürüyüşü ve açık hava sporlarına olan sevgisi yansıtılıyor. Müşterinin High Tatras Dağları’ndaki en sevdiği patikada bulunan papatya tarlasından ilham alınan Cullinan Daisy, farklı koşullarda gelişen bir papatya gibi dayanıklılığı ve azmi temsil ediyor. Açık […]

Devamı: Rolls-Royce Cullinan Daisy Tanıtıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Hangi ülkelerde var?

Özel üretim zaten, bazı modellerin 10-20 müşterisi oluyor, Türkiye'de de bir iki alıcısı var. Genellikle 500.000 Euro üstü fiyatlar gördüm, Sahibinden'de de pek çok Rolls Royce modeli 46 milyon TL civarına listelenmiş.

Bu modelde yıldızlı çatıya bayıldım.

Özel üretim zaten, bazı modellerin 10-20 müşterisi oluyor, Türkiye'de de bir iki alıcısı var. Genellikle 500.000 Euro üstü fiyatlar gördüm, Sahibinden'de de pek çok Rolls Royce modeli 46 milyon TL civarına listelenmiş.

Bu modelde yıldızlı çatıya bayıldım.
@Ali Güngör 46 Milyon TL borç verirsen size 15 sene taksi çekerim. 🤣

Önceki RR gibi tavan işlemesi konusuna değinmişler, bu bir "koleksiyon seti" haline getirdiklerinin imzası durumuna dönüştü. 100 yıl sonra pilli bebekler, atomik çörekler bukalemun gibi renk değiştirirken buna gene ciddi bir değer algısını koruyacak demektir.

Jant biraz pazardan aldım kalmış 500.000€ fiyat bandına, bir de özgürlük ve dayanıklılık konusunda gövde/zemin yüksekliği ayarlanabiliyor herhalde - bununla şehir SUV'u gibi gezecekse alan, almaz, teknik olarak hanımına verir anahtarı, kendi gene Toyota'sını Range Rover'ını hatta Lada'sını alır, dağ tepe çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı