ROM atarken ROM ile Android sürümünün aynı olması mı gerekir?

Hocam ben hep XDA forumdan yüklerim daha güvenilir geliyor bana.
S9 Experience Custom Build RoM For J2 (J200H) | Android Development and Hacking
Hocam yeni bir bilgi edindim. Attığım iki linkteki ROM'lar XDA'dan alınmış ve Youtube ' ye atılmış. Son olarak S8'deki model numarası uymadığından S8'den vazgeçtim
ve bu telefonuma oluyor. Önce 7.1.1 sürümüne yükseltip sonra S9 ROM'unu indirsem olur mu ? Yani sürüm uyuşmazlığı sorun olur mu ? Ya da önce bunu indirip sonra 7.1.1 sürümlü ROM atsam olur mu ? Her ikisini de atmak istiyorum da. :)

Son düzenleme:
S9 Experience Custom Build RoM For J2 (J200H) | Android Development and Hacking
Hocam yeni bir bilgi edindim. Attığım iki linkteki ROM'lar XDA'dan alınmış ve Youtube ' ye atılmış. Son olarak S8'deki model numarası uymadığından S8'den vazgeçtim
ve bu telefonuma oluyor. Önce 7.1.1 sürümüne yükseltip sonra S9 ROM'unu indirsem olur mu ? Yani sürüm uyuşmazlığı sorun olur mu ? Ya da önce bunu indirip sonra 7.1.1 sürümlü ROM atsam olur mu ? Her ikisini de atmak istiyorum da. :)
Hocam istediğiniz romdan istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz. Bende J700F kullanıyorum. Neredeyse kurmadığım rom kalmadı. Ben 7.0 'dan 6.0'a geçiş yaptım bir sıkıntı olmadi.

Hocam istediğiniz romdan istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz. Bende J700F kullanıyorum. Neredeyse kurmadığım rom kalmadı. Ben 7.0 'dan 6.0'a geçiş yaptım bir sıkıntı olmadi.
Hocam son sorum. Custom rom atarken wipe yapmazsam olur mu ? Telefonun silinmesini istemiyorum da.
Hakkınızı helal edin son kez bakarsanız sevinirim <3

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı